Ce urmează pentru Doina Teodoru, după America Express: „În curând o să încep filmările”. Iubita lui Cătălin Scărlătescu are planuri mari VIDEO EXCLUSIV

"Sunt destul de activă"

Pe Doina Teodoru publicul a cunoscut-o mai bine în cadrul realityshow-ului „America Express” unde a făcut echipă cu partenerul ei de viață, Cătălin Scărlătescu. Totuși, actrița s-a făcut remarcată cu ajutorul lui Mihai Bendeac care a pus-o în pielea personajului „Renata” din serialul „Băieți de oraș”, dar și prin participarea la iUmor, concurs pe care l-a și câștigat. Doina Teodoru a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că are lejeritatea de a jongla cu diferite proiecte tocmai pentru că nu este angajată cu carte de muncă la niciun teatru din România.

Proiectul în care a fost cooptată Doina Teodoru, după America Express: „Foarte curând reapar”

Se știe prea bine că în cazul celor care au contracte cu diverse teatre din România le este mult mai greu să accepte diverse proiecte de televiziune, asta pentru că de multe ori directorii nu sunt de acord sau au spectacole care nu pot fi decalate din cauza filmărilor. Acesta pare să fie și motivul principal pentru care Doina Teodoru nu este angajata niciunei instituții. Această lejeritate îi permite să ia orice proiect își dorește și în care se regăsește, dovadă că în viitorul apropiat va reapărea din nou într-un serial.

„Foarte curând reapar. Sunt destul de activă în teatru. Am foarte multe spectacole, dar în curând o să încep filmările pentru un serial. Încă nu am început filmările, dar vor fi detalii cât de curând”, a povestit iubita lui Cătălin Scărlătescu pentru EGO.ro, completând că deși lumea a văzut-o în diferite ipostaze, de la fata bună, la sarcastică și arogantă, pentru ea nu există personaje pozitive și negative, ci șanse în care să-și poată evidenția latura artistică.

„Nu există doar personaje negative și persoanaje pozitive. Este o paletă mult mai largă. Eu mă simt bine în toate personajele mele, pentru că sunt ale mele, și fac cumva să mă simt bine în toate. Ce să zic? Fiecare personaj scoate la iveală ceva din tine până la urma urmei pentru că trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat”.

Citește și Ce au pățit Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu în ultima zi la „America Express”: „A început să ne doară tot corpul, până în vârful degetelor” VIDEO EXCLUSIV

„Îmi place să am un program flexibil”

Dacă pentru unii tineri actori este o miză să reușească să se angajeze la un teatru de stat, mai ales după pandemie când mulți dintre ei au rămas fără nicio sursă de venit, pentru Doina este o relaxare. Cu atât mai mult cu cât, de când formează un cuplu cu Cătălin Scărlătescu călătorește foarte mult alături de el, lucru pe care nu l-ar fi putut face cu aceeași lejeritate în cazul în care era angajată cu contract permanent de muncă.

„Eu lucrez de când mă știu pe colaborare, nu am vrut să mă anganjez niciodată în teatru pentru că îmi place să am un program flexibil și să mi-l fac pe cât posibilul cum îl vreau eu. Călătoresc foarte mult, în spectacolele în care joc mereu suntem pe dublu rol tocmai ca să ne dea puțină libertate și mi se pare mult mai ok așa pentru mine”, a mai povestit Doina Teodoru pentru EGO.ro.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui. Cei doi fac echipă la America Express

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *