Ce va face Horia Brenciu la Pro TV. Artistul a revenit în televiziune cu stil, pentru ce emisiune a filmat

Ce va face Horia Brenciu la Pro TV. Artistul a revenit în televiziune cu stil, pentru ce emisiune a filmat

Ce va face Horia Brenciu la Pro TV. Revenire de zile mari în peisajul media românesc. Horia Brenciu, din nou pe micul ecran, după mai bine de un an de când a renunțat la televiziune. Artistul va putea fi văzut din nou la Pro TV, acolo unde a început deja filmările pentru noul proiect.

Ce va face Horia Brenciu la Pro TV

Horia Brenciu este extrem de ocupat în această perioadă. Are o mulțime de concerte programate atât în țară, cât și peste granițe. La finele acestei luni, artistul va performa pe scena Sălii Palatului într-o serie de concerte aniversare. De asemenea, weekendul acesta va avea un concert de zile mari la Chișinău.

Însă chiar dacă muzica ocupă un rol extrem de important în inima sa, Horia Brenciu nu a putut sta departe de marea sa dragoste: televiziunea.

Cântărețul va reveni pe micile ecrane chiar la postul de televiziune de unde a plecat în urmă cu mai bine de un an. El a început deja să filmeze revelionul de la ProTV, iar în perioada următoare va înregistra și alte emisiuni pentru postul din Pache Protopoescu.

„A avut luni și marți filmări de dimineața până noaptea la ProRevelionul de la Pro TV. Acum e liber de contract, poate merge unde vrea. Acum e la Timișoara la un eveniment, apoi are iar filmări, tot la Pro TV”, a mărturisit pentru playtech.ro un apropiat al artistului.

Ce sacrificii este dispus să facă Horia Brenciu pentru un rol într-un serial

În perioada de pauză de la televiziune, Brenciu s-a ocupat cu realizarea podcastului său, unde a avut ca invitați importante vedete de la noi. Totodată, cântărețul a avut timp la dispoziție pentru a se gândi la viitoarele proiecte. Și a admis faptul că îi surâde ideea de a juca din nou în filme.

El a mărturisit recent pentru Ego.ro că ar fi dispus chiar să slăbească și 50 de kilograme pentru un rol dacă i-ar cere regizorul acest lucru.

„Îmi este foarte dor de un serial. Aș vrea orice. Dacă mi-ai zice că peste jumătate de an mă vrei într-un serial și condiția ar fi că trebuie să slăbesc 50 de kilograme, o să zic că sunt gata. Nu e neapărat o provocare, dar aș face multe sacrificii pentru un rol important. Chiar de serial, mi-ar plăcea la nebunie”, a povestit Horia Brenciu pentru EGO.ro.

7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.