Ce visa Alexandra Ungureanu să devină încă din copilărie: „Era frumoasă. Mă gândeam că o să fiu ca ea” EXCLUSIV

Alexandra Ungureanu ne-a dezvăluit ce visa să devină în copilărie. Cine este femeia pe care artista a admirat-o foarte mult.

Alexandra Ungureanu ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Cântăreața și-a amintit cu drag de perioada copilăriei, în care mergea, atunci când vremea era frumoasă, în satul bunicilor săi.

Alexandra Ungureanu: „Totul are legătură cu liniștea, pacea și ideea de a ne bucura unii de alții”

Alexandra Ungureanu ne-a mărturisit că o să petreacă Paștele alături de familie, bucurându-se de timp de calitate cu persoanele dragi din viața ei. Aceasta consideră că sărbătorile vin cu un concept de pace și liniște, dar și cu bucuria de a sta pentru câteva zile cu oamenii importanți din viața noastră.

„Paștele este o sărbătoare destul de sobră și cu  semnificații foarte profunde, astfel că niciodată nu mi-a plăcut să mă distrez în această perioadă. Mereu petrec cu familia, încerc să ajung la slujba de Înviere, totul are legătură cu liniștea, pacea și ideea de a ne bucura unii de alții cât mai suntem. Din păcate, în familia mea ne-am împuținat în ultimii ani. Eu și mama sărbătorim la țară, cu unchiul meu, mătușa, verișorul, alături de care am o relație foarte frumoasă, dar și cu fetele sale, nepoatele mele, de care sunt foarte apropiată. Abia aștept să mergem câteva zile”.

Cu ce problemă se confruntă

Cu toate acestea, bucuria îi este umbrită de problemele de sănătate pe care le are cățelușa ei. Alexandra Ungureanu încearcă să afle ce a pățit animalul său de companie. Vedeta se implică și îi oferă toată îngrijirea de care are nevoie.

„Sunt foarte obosită în această perioadă, cățelușa mea este bolnavă de vreo două săptămâni și stăm mereu cu ochii pe ea, nu știm exact ce are. Este foarte importantă pentru mine și mama, avem fiecare câte o cățelușă. Ele fac parte din familie. Amândouă sunt bătrânele, iar, de la o vârstă, tot apar probleme care sunt din ce în ce mai greu de rezolvat. Nu avem încă un diagnostic foarte clar, o să vedem”.

Ce amintiri are din copilărie

Îndrăgita cântăreață și-a amintit cu drag de copilărie. Vedeta mergea, alături de părinți, în satul în care locuiau bunicii săi, de Paște, dacă vremea era prielnică. Aceasta a mărturisit că, la fel ca orice alt copil, încerca să se bucure de lucrurile simple ale vieții.

„Petreceam la Onești, mergeam la Înviere cu mama și cu tata. Puneam masa, înainte să mergem la biserică, apoi luam Lumină, iar când ne întorceam mâncam, ne culcam și o luam de la capăt a doua zi. Când era vremea frumoasă, mergeam de Paște la țară, când trăiau bunicii mei.

Mergeam la slujbă, dar aveam și foarte multe prietene de vârsta mea, făceam tot felul de trăsnăi. Țin minte că, înainte să mergem la biserică, încercam să luăm fructe din toți copacii, începeau deja să apară corcodușele. Mie îmi plăcea tot ce era acru când eram mică, nu prea mâncam dulce. De asemenea, îmi plăcea că ne adunam toți la biserica din sat, eram copiii, părinți, bunici, din toate colțurile veniți”.

„Dacă mă întreba cineva, spuneam că vreau să mă fac preoteasă”

Alexandra Ungureanu o îndrăgea pe soția preotului din satul bunicilor săi, astfel că visa să ajungă ca ea atunci când ar fi crescut.

„La biserica din sat îmi plăcea foarte mult de preoteasă, era frumoasă, mi se părea foarte rafinată. Când eram mică, îmi doream să devin preoteasă, mă gândeam că o să fiu ca ea. Mie îmi plăcea de ea, nu voiam neapărat să mă mărit cu un preot, dar, dacă mă întreba cineva, spuneam că vreau să mă fac preoteasă”.

Ce visa în copilărie

La fel ca orice copil, visele Alexandrei Ungureanu din copilărie erau simple, legate de situații sau de oameni pe care îi îndrăgea. Până să își găsească adevărata dragoste, anume muzica, vedeta a crezut, pe când se afla la o vârstă fragedă, că o să se mute înapoi în satul bunicilor săi.

„Apoi, am vrut să mă fac inginer agronom, îmi plăcea să stau în natură. Vedeam activitățile agricole, nu mi se păreau așa de grele, bunicii nu mă puneau la treabă. Eram fascinată de tot ce observam și de tradiții. Ziceam că o să mă mut acolo și o să fiu inginer agronom în sat la bunici pentru a mă plimba cu șareta. Mi se părea că este suficient, ambițiile materiale erau foarte mici atunci. Te puteai lega de niște oameni care îți plăceau sau de o situație care te fascina când erai copil”.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu visa în copilărie să devină preoteasă

Ce plăceri culinare avea când se afla la o vârstă fragedă

Toți ne amintim de momentele în care nu ne puteam abține să mâncăm din pâinea abia scoasă din cuptor, atunci când părinții și bunicii ne trimiteau la magazin. Se pare că Alexandra Ungureanu avea aceeași plăcere.

„Mă bucuram când mă trimiteau la brutărie, cred că încă se mergea cu bonuri, luam pâinea din cuptor și mâncam, rămânea fără coajă până ajungeam acasă. Nu mâncam foarte mult, dar îmi plăceau anumite lucruri. Mâncam și coaja de la mămăligă, de pe ceaun, dacă apucam, căci de obicei puneau lapte peste și se umfla coaja, atunci nu îmi mai plăcea”.

Ce planuri are pentru perioada următoare

Vești bune pentru fanii cântăreței! Întrebată ce dorință are pentru următoarea perioadă, Alexandra Ungureanu ne-a mărturisit că își dorește să lanseze cât mai multe piese. Ea speră și să participe la o mulțime de concerte, ținând cont că pandemia a ținut evenimentele în frâu.

„Încă nu am reușit să stau cât mi-am propus anul acesta în studio. Proiectul „Duet cu Alexandra” îmi ia destul de mult timp, se face un an de zile la finalul lunii aprilie de când proiectul a fost lansat, mă bucur foarte mult de el, îmi place ce iese. M-am apucat și de un curs de design interior, am tot felul de activități. Am mai fost și plecată, lumea a început să mă asocieze cu zona de travel, ceea ce nu mă deranjează.

Vreau la un interval de o lună, o lună și ceva, să fug într-un loc superb. Am de scos și câteva piese, am o colaborare cu Theo Rose, am filmat deja videoclipul, piesa o să fie lansată undeva prin iunie. Totuși, până atunci, mai am, mai vreau să scot o piesă. Vreau să lansez foarte multă muzică în a doua jumătate a anului. Îmi doresc să fie concerte și să recuperez”.

Abia așteaptă ca apartamentul ei să fie gata

Alexandra Ungureanu locuiește în prezent cu mama sa, până când apartamentul ei va fi gata. Vedeta abia așteaptă să aibă un loc pe care să îl numească „acasă”, ținând cont că imobilul o să o reprezinte în totalitate.

„De asemenea, vreau să fie gata casa mea. Recunosc că este și vina mea pentru că nu am pus încă presiune. Din acest punct de vedere, am discutat cu mama și i-am spus că simt cumva că nu avem o mână de bărbat în zonă. Dar asta este. (râde) Undeva, anul acesta, tot se va întâmpla. Mi-am dorit foarte mult acest apartament, vreau să fie un loc din București pe care nu l-am avut până acum și care să mă reprezinte. De când m-am mutat din Onești, nu am simțit conceptul de „acasă”, nu am avut un loc în care să mă simt atât de bine până acum”.

Ce relație are cu mama ei: ”Sar scântei câteodată!”

Mulți au îndrăgit-o pe mama Alexandrei Ungureanu atunci când a participat la ”Asia Express.” Chiar dacă există și neînțelegeri, vedeta recunoaște că relația pe care o are cu femeia care i-a dat viața a fost bună în perioada aceasta, ținând cont că au locuit împreună.

„Cu bune și cu rele, nu totul este roz. Diferențele de generații, mentalitate și personalitate își spun cuvântul din când în când. Ea este o fire vulcanică, are o personalitate puternică și păreri bine conturate. Sar scântei din când în când, dar faptul că am locuit împreună ne-a sudat și am rezolvat problemele de comunicare care au mai apărut”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *