Ce vrea să facă Denise Rifai, în 2024. Planul nebănuit al vedetei Kanal D: „Mi se pare o chestiune de obligație”

Denise Rifai are gânduri mari pentru 2024. Vrea să revină la prima dragoste. Iată despre ce este vorba.
Ce vrea să facă Denise Rifai, în 2024. Planul nebănuit al vedetei Kanal D: Mi se pare o chestiune de obligație

Ce vrea să facă Denise Rifai, în 2024. Anul 2024 este anul alegerilor în România. Peste doi ani ne vom alege atât președintele cât și parlamentarii care vor conduce destinele țării pentru următorii cinci, respectiv patru ani. Iar Denise Rifai știe clar ce își dorește să facă în an electoral. Vedeta Kanal D a mărturisit că și-ar dori foarte mult să modereze dezbaterea candidaților de la alegerile prezindențiale. Rămâne însă de văzut dacă o astfel de dezbatere va avea loc. Ne amintim că la precedentele alegeri prezidențiale nu a existat o astfel de dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăniclă, pentru că actualul președinte a refuzat.

Ce vrea să facă Denise Rifai, în 2024

Jurnalistei i-au rămas în suflet emisiunile de dezbateri politicie pe care le modera la Realitatea PLUS, televiziune de unde a demisionat în 2020 din cauza neînțelegerilor privind noua linie editorilă. Ulterior, ea a semnat un contract cu Kanal D, acolo unde prezintă „40 de întrebări”, emisiune care a ajuns la al treilea sezon.

Denise Rifai vrea însă să revină la prima dragoste. Ea are planuri mari pentru 2024, când vom avea atât alegeri parlamentare cât și prezidențiale. Rifai își dorește foarte mult să modereze dezbaterea dintre candidații pentru cea mai importantă funcție din stat.

„Eu cred că întotdeauna există soluții și soluții! Am spus chiar de curând, mi-aș dori tare mult în 2024 să fiu eu cea care moderează dezbaterea prezidențială între candidați.

Mi se pare o chestiune de obligație, a mea ca jurnalist vechi de politic și economic pentru cei care votează în statul român să știe și ei pe cine și cum și e 2024 cred că va fi momentul.

Vom vedea că și aici e o chestiune de disponibilitate, nu știi ce îți aduce ziua de mâine!”, a explicat Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro.

De ce a plecat Denise Rifai de la Realitatea

După plecarea sa de la Realitatea PLUS, Denise Rifai și-a explicat decizia de a demisiona. Jurnalista nu a ascuns faptul că pentru ea, televiziunea unde a putut fi urmărită atâția ani a însemnat foarte mult. Iar decizia de a părăsi postul „într-o secundă” a fost una extrem de grea.

„A fost cea mai dură și grea și cea mai mare rană… O decizie foarte grea pe care a trebuit să o iau, culmea, într-o secundă. Viața mea toată, meseria mea toată, eu, publicul meu, realizările mele… Atâta frică, atâta reușită, atâta provocare, atâtea emoții, atâtea reușite… E viața mea toată Realitatea. E viața mea politică toată. Sunt toate realizările mele acolo. Și a trebuit să iau această decizie, într-o secundă, pentru că sunt ceea ce spun că sunt și nu sunt de vânzare”, a declarat Denise Rifai, într-un interviu pentru Evz, în urmă cu doi ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *