Cea mai frumoasă vedetă din România a renunțat la haine în jacuzzi. Fanii au reacționat imediat: “Nu-mi vine să cred”

Nu a mai ținut cont de nimic, a lăsat hainele deoparte şi s-a filmat goală în jacuzzi

Este extrem de frumoasă, de seducătoare și știe cum să atragă atenția tuturor reprezentanților sexului puternic. De curând, a renunțat complet la haine și s-a filmat goală în jacuzzi, iar internauții au luat cu asalt butonul de like și secțiunea de comentarii. Fanii nu s-au putut abține și au reacționat imediat la imaginile cu vedeta.

Cea mai frumoasă vedetă din România a apărut dezbrăcată pe Instagram

În urmă cu doar câteva zile, cea mai frumoasă vedetă din țara noastră a făcut să bată inimile a mii de internauți, după ce s-a lăsat filmată într-o ipostază mai mult decât incitantă.

Cristina Ich, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai populare influencerițe din România. Perfect conștientă de atuurile sale fizice și de trăsăturile sale perfecte, superba șatenă de 36 de ani și-a pus admiratorii pe jar, lăsându-se filmată complet dezbrăcată într-un jacuzzi aflat în mijlocul naturii.

Ce-i drept, trupul parcă sculptat al divei nu poate rămâne neobservat, așa că utilizatorii i-au trimis influenceriței peste 20 de mii de aprecieri și zeci de comentarii laudative. Internauții au admirat silueta fără defecte a iubitei lui Alex Pițurcă, dar și locul superb în care aceasta s-a relaxat.

”Întrebarea este cine a filmat?!

Poate cel mai frumos reel de până acum, îmi amintește de energia ta fabuloasă din Cuba.

Locul acela minunat este atât de norocos să te aibă acolo! Atingerea și frumusețea ta fac totul să strălucească!

Nu-mi vine să cred că e gratis să văd/admir, ascult o așa scumpă..splendoare de femeie, ești divină.

Divin e puțin zis și tu și locul! Just love all off it, of course including you!”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit vedeta.

Citește și Cum au fost surprinși Cristina Ich și Alex Pițurcă, după anunțul despărțirii. Imaginile care dau de bănuit!

Cristina Ich, goala in jacuzzi
Cristina Ich, goala in jacuzzi

Motivul pentru care Cristina Ich ar fi divorțat de Alex Pițurcă

Cristina Ich și Alex Pițurcă au divorțat în toamna anului trecut, iar ulterior s-au împăcat. La momentul separării însă, influencerița a oferit mai multe detalii despre relația cu tatăl băiețelului ei. Potrivit spuselor sale, fiul lui Victor Pițurcă ar fi călcat strâmb de mai multe ori.

”Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah.

Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine.

Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine. Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică!

Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat! Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile.

L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, a declarat, la vremea aceea, vedeta în podactul Vin de-o poveste.

Citește și Cum o cheamă acum pe Cristina Ich în buletin. Și-a schimbat numele în acte!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *