Cea mai mare teamă a cântăreței Ana Baniciu: „Stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu”. De 9 ani se luptă să-și depășească această frică VIDEO EXCLUSIV

Ana Baniciu: „Pur și simplu îmi e frică”

Ana Baniciu a demonstrat că este o femeie puternică și determinată, dar mai ales că nimic nu îi stă în cale atunci când vrea să-și atingă scopurile. A demontrat asta atunci când a participat la „Asia Express”, competiție pe care a și câștigat-o alături de Raluka. Cu toate acestea, artista a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu este atât de puternică precum cred cei din jur, căci are în continuare diverse temeri. Printre cea mai mare este cea de…mașini.

Fiica lui Mircea Baniciu are fobie de condus

Nimeni nu ar fi crezut că Ana Baniciu are o mare teamă de condus și că o înspăimântă chiar să fie în aceeași mașină cu un șofer nu tocmai profesionist.

„De vreo 9 ani tot zic că îmi iau permisul. Eu am școala făcută de vreo 9 ani, dacă mă întrebați, dar permis nu am nici în ziua de azi. Asta e acum. Îmi este frică de mașini. Mă simt mult mai în siguranță în orice alt mijloc de transport față de mașină. Preferă să merg cu cineva care merge cât de cât decent. Sunt oameni în care am încredere pur și simplu și oameni în care nu am încredere, când conduc, și atunci stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu și mă gândesc că poate nu se va întâmpla nimic. În oraș nu îmi este foarte frică, pentru că mă gândesc că nu se pot întâmpla atât de multe, la drum lung îmi e mai frică”, ne-a declarat artista, completând că se blochează foarte tare și simte că nu poate deține controlul.

„Pur și simplu îmi e frică un pic de mașini. Sper să nu sfârșesc… Cine știe, poate într-o viață anterioară am fost pilot de curse. Restul mijloacelor de transport îmi plac, dar nu exagerez niciodată. Adică nu îmi plac chestiile unde trebuie să risc. Am riscat cu o trotinetă electrică închiriată de pe stradă și am căzut de mi-am rupt piciorul. Dar nu că mi-am rupt piciorul, nici nu mi l-am rupt măcar, dar a fost ceva mai rău că mi-am stricat gelzna și mă doare și acum piciorul. Am zis că asta nu este pentru mine”.

Citește și: Înțelegerea secretă dintre Ana Baniciu și DJ Project. „Eu când mă bag într-un proiect, sunt foarte serioasă”. Ce au stabilit la începutul colaborării EXCLUSIV

Cu toate acestea, din când în când încearcă să-și învingă teama, astfel că fie se urcă pe trotineta electrică, lucru nu prea inspirat în cazul ei, fie urcă într-un avion de mici dimensiuni, așa cum s-a întâmplat acum câțiva ani când nu mai avea nicio altă soluție să se întoarcă din Timișoara la București.

„Am rămas la Timișoara blocată și am ajuns cu un avion privat, un avion de mici dimensiuni, cel mai mic avion. Țin minte că puteam să sun cu apel video pentru că el zboară mult mai jos și ai semnal. L-am sunat pe tata și a înnebunit. Îmi spunea că nu sunt sănătoasă și că mă roagă frumos să cobor. Nu aveam nicio șansă să cobor. Mi-a fost și atunci frică, dar aveam prietene care erau și mai fricoase și am zis să trebuie să fiu eu mai tare. M-am așezat și în față și am zis că ce o fi o fi. Mai am momente din astea de inconștiență. Sper să nu mă coste la un moment dat”, ne-a mai povestit artista despre aventurile ei cu mjloacele de transport.

Ana Baniciu nu a reusit nici acum sa-si invinga marea ei fobie
Ana și tatăl ei, Mircea Baniciu

„Am teama să nu se întâmple lucruri pe care să nu pot să le manevrez”

Șofatul nu este singura teamă a Anei. Artista este de-a dreptul terifiată de cutremure și ceea ce implică ele.

„Mai am frică de cutremur. Cred că am teamă să nu se întâmple lucruri pe care să nu pot să le manevrez. La cutremur ce poți să faci? Să stai undeva într-un loc sigur și să vezi dacă pică sau nu pică. E foarte simplu. Nu prea îmi place să mă las în mâinile Universului chiar atât de puternic, dar acum cum e să fie, să fie. Înțeleg că o să vină cutremurul ăla mare. Mă gândesc la el aproape zilnic, dar cam aia e”, ne-a declarat tânăra, completând că se gândește din ce în ce mai serios să se pregătească pentru un eventual cutremur de mari dimensiuni.

„M-am gândit chiar serile trecute, după cutremurul ăsta care a fost de curând, să-mi iau un fluier. Cu un fluier sunt sigură că o să reușeșc. Îmi iau fluier și îl pun la gât în fiecare noapte și când mă prinde să fiu pregătită”.

Din păcate, această fobie nu poate fi invinsă decât poate cu ajutorul unui specialist, asta pentru că de-a lungul timpului a experimentat tot felul de seisme doar de la mari înălțimi.

Citește și: Gestul făcut de Ana Baniciu pentru tatăl său, Mircea Baniciu: ”Am zis că trebuie să-l susțin un pic”. Ce mare dorință are artista. VIDEO EXCLUSIV

„Eu stau la etajul 7 acum, dar este ultimul etaj. Mereu am stat la ultimul etaj. Asta este ironia sorții că îmi place să stau la ultimul etaj. Când stăteam cu mama mea, în primul nostru apartament, am stat la etajul 11, tot ultimul etaj era, și de aia zic că îmi e frică de cutremure, pentru că am prins cutremure și știu ce înseamnă la etajul 11 să se clatine blocul”, a mai povestit Ana Baniciu pentru EGO.ro, completând că zilnic se roagă să fie doar cutremure de mici dimensiuni și să nu fie nevoită să experimenteze vreodată unul mare.

„Sunt pozitivă, sper doar să nu vină. Să fie cât mai multe din astea mici, că eu știu ce înseamnă, astea mici eliberează tensiunea Pământului. Să fie cât mai multe mici, să ne panicheze așa un pic, dar nu mare. Vă rog, nu mare”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *