Cea mai rară zodie din horoscop. Cum explică specialiștii asta, surpriză uriașă

Care este luna când se nasc cei mai puțini copii
Cea mai rară zodie din horoscop. Cum explică specialiștii asta, surpriză uriașă

Se întâmplă des să ne intersectăm cu unele semne zodiacale mai mult decât altele. Acest aspect are de-a face cu numărul de persoane născute sub fiecare zodie. Cum există semne zodiacale comune, există și semne care sunt mai rare. Descoperă mai jos care este cea mai rară zodie din horoscop și de ce este așa.

Care este cea mai rar întâlnită zodie din horoscop. Luna în care se nasc cei mai puțini copii

Toate cele 12 semne zodiacale vin cu un set de trăsături unice de personalitate. fiecare dintre ele are chiar și o carte de tarot corespunzătoare și o legătură cu sănătatea. Însă, cu toate acestea, nimic nu este la fel de special cu faptul de a fi cel mai rar. Te-ai gândit vreodată care este cea mai rară zodie din horoscop?

Statisticile spun că, potrivit ultimelor trei decenii, în țara noastră se nasc puțini copii sub semnul zodiacal al Vărsătorului, adică în perioada 20 ianuarie – 19 februarie. Această tendință nu este numai în România, ci și în Europa și SUA. Astfel, luna februarie este luna cu cele mai puține nașteri. Vărsătorul este deci ce mai rar semn zodiacal întâlnit, scrie playtech.ro.

„Există cel mai mic număr de nașteri în ianuarie și februarie, ceea ce face ca Vărsătorul să fie cel mai rar semn zodiacal”, spune Lisa Stardust, astrolog din New York.

Următoarele semne zodiacale rare, potrivit astrologului, sunt Berbec și Săgetător, ambele fiind semne de foc.

Citește și – Zodiile al căror destin se schimbă radical în 2023. Primesc mari lovituri și vor avea de înfruntat situații dificile

Care este cea mai întâlnită zodie. În ce lună se nasc cei mai mulți copii

Așa cum există cea mai rar întâlnită zodie, există și o zodie care este cea mai comună. Stardust spune că „Fecioarele, care au fost concepute de Anul Nou în timpul sărbătorii și distracției”, sunt cele mai comune semne zodiacale.

Astfel, cei care s-au născut între 23 august și 22 septembrie sunt în zodia Fecioară și sunt „cunoscuți ca fiind muncitori, răbdători, analitici, amabili și sârguincioși”, spune Stardust. La fel de multe nașteri sunt înregistrate și în lunile iulie și august sau octombrie. Cele mai întâlnite semne zodiacale după Fecioară sunt Leu, Rac, Balanță și Scorpion.

Vezi și – Zodiile care se îmbogățesc în vara 2023. Fac bani mulți. Ei sunt nativii cu mari șanse să primească moșteniri sau măriri de salariu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *