Cea mai răutăcioasă femeie din zodiac. Nu uită că i-ai greșit, ferește-te de ea

Nativul ranchiunos, care te va face să plătești, dacă i-ai greșit
Cea mai răutăcioasă femeie din zodiac. Nu uită că i-ai greșit, ferește-te de ea

Fiecare zodie are calitățile și defectele sale. În timp ce unii nativi sunt perfecționiști, familiști sau răbdători, alții pot spune vorbe grele, nu au rușine și sunt foarte ușor de deranjat și supărat.

Zodiile cu cele mai deranjante defecte

De fiecare dată când întrebăm o persoană ce zodie este, natural ne vin în minte caracteristicile generale ale semnului respectiv. În acest fel, vom știi cum să ne purtăm, mai ales dacă știm că există și trăsături nu prea plăcute cauzate de zodia persoanei cu care stăm de vorbă.

Berbec

Berbecii sunt unele dintre cele mai directe și sincere zodii, fiind posibil ca uneori să spună cuvinte dure, neplăcute. Cei care simt acest lucru pe pielea lor se pot simți jigniți, însă nu va conta pentru Berbeci, căci mereu vor vrea să fie cei în câștig de cauză.

Taur

Sunt foarte vorbăreți atunci când emoțiile lor mai au puțin și explodează. Nu se poate controla atunci când sentimente puternice pun stăpânire pe ei și pot divulga informații pe care, cel mai bine, le-ar păstra doar pentru el.

Gemeni

Gemenii nu își exprimă sentimentele foarte des și țin în ei tot ce trăiesc. Când se enervează, însă, vor refula foarte dur, ba chiar pot spune vorbe deranjante, devenind cu totul alte persoane atunci când sunt supărați.

Rac

Racii sunt familiști convinși și țin la cei apropiați sufletului lor, fiind persoane sensibile. Chiar și așa, consideră că nu există persoană ce nu poate fi înlocuită cu o alta, iar când ceva nu îi convine, pleacă și trădează fără remușcări.

Leu

Nativii sunt foarte periculoși atunci când sunt călcați pe coadă. Când se enervează, sunt în stare să încheie relații lungi, fie de pretenie, fie amoroase, fără nici cel ma mic avertisment în prealabil. Trădarea le este în fire când ceva nu merge așa cum vor ei.

Fecioară

Când sunt tensionate, Fecioarele pot aduna frustrări și nervi pe care și-i varsă pe cei din jur. Ba mai mult, au tendința de a face pe victima și să acuze alte persoane că le-au cauzat supărarea. Se poate ajunge chiar la insulte, urlete și vorbe dureroase.

Balanță

Balanțele sunt persoane diplomate, însă pot aduna diverse frustrări ce ies la suprafață când nimeni nu se așteaptă. Cel mai bun sfat este ca cei din jurul Balanței să plece și să o lase singură pentru a se liniști.

Scorpion

Scorpionii pot fi, uneori, chiar creatori de scandal. Firi distractive, cărora le place acțiunea, nu ar spune nu în caz de ceartă, ba chiar le și crează doar pentru că le face plăcere. Pot deveni răi dacă se supără prea tare.

Săgetător

Nativii acestui semn nu sunt fani ceartă. Nici nu le crează și nici nu le întrețin, ba chiar te lasă să vorbești până te plictisești, apoi dispar din viața ta și te tratează cu indiferență.

Capricorn

Capricornii preferă să se înconjoare de oameni asemănători lor, astfel că, dacă ai de gând să te cerți, o faci pe propria răspundere, nimeni nu îți va garanta că vei mai găsi Capricornul acolo când te vei întoarce.

Vărsător

Acești nativi sunt mincinoși înăscuți, ba chiar le face plăcere acest lucru. Te mint în față până nu îți mai recunoști propriile gînduri, ba chiar te pot face să crezi că ai greșit, când de fapt nu este așa.

Pești

Peștilor le place să se autocompătimească. Când se întâmplă ceva ce nu le convine, au tendința de a se plânge necontrolat, exagerat, și pot deveni enervanți pentru cei din jur.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
5.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *