Cea mai rea femeie din zodiac. Este considerată scorpia horoscopului

Ce femeie este considerată scorpia zodiacului.
Cea mai rea femeie din zodiac. Este considerată scorpia horoscopului

Cea mai rea femeie din zodiac. Zodiile au o influență foarte mare asupra personalității noastre. Anumite semne zodiacale sunt considerate a fi mai înțelepte, în timp ce altele sunt recunoscute pentru răutate. Dacă ești interesată de astrologie, s-ar putea să te fi întrebat vreodată care este cea mai rea femeie din zodiac. Iată un clasament care se bazează pe trăsăturile și comportamentele tipice ale personalității celor mai răutăcioase zodii. Cine este considerată scorpia horoscopului.

Cea mai rea femeie din zodiac, conform trăsăturilor zodiacale

Gemeni

Femeia născută în zodia Gemeni este recunoscută pentru caracterul ei dual. Prin definiție, nativa zodiei Gemeni este o persoană cu două fețe. Știe cum să-ți câștige încrederea, dar poate spune un lucru în fața ta și altul la spate. Fiecare femeie guvernată de zodia Gemeni are o personalitate complexă. O femeie Gemeni este duplicitară, minte cu ușurință și este o manipulatoare excelentă. În relația de cuplu există șanse mari ca ea să fie infidelă partenerului ei.

Stăpânește perfect arta conversației și știe cum să facă un bărbat să se îndrăgostească de ea rapid. Este o prezență fermecătoare care poate să-și concentreze toată atenția asupra unei singure persoane. Poate face un bărbat să se simtă special, ca și cum ar fi singurul tip din cameră. Doar că femeiea Gemeni se plictisește repede și poate să uite cu totul de iubitul ei, dacă apare cineva mai interesant. Va trece imediat la altcineva fără prea multe regrete. Tinde să fie dramatică și să rănească multe inimi în drumul ei de autocunoaștere.

Fecioară

Femeia din zodia Fecioară este cea mai critică dintre toate semnele zodiacale. Acest lucru o face greu de plăcut și îi îngreunează relațiile. Tinde să ducă la extrem comparațiile și consideră că nimeni nu este sufiecient de bun pentru ea. Pentru că în sinea ei este foarte nesigură, dă dovadă și de o gelozie extremă, ceea ce duce la încheierea multor relații. Este perfecționistă, așa că atunci când eșuează la ceva, se învinovățește pentru tot. Are tendința de a deveni o persoană negativistă.

În cuplu, poate deveni un act obositor pentru celălalt, în încercarea de a o convinge să se vadă și prin alți ochi. Nu numai că este critică față de propria persoană, dar este și foarte greu de mulțumit.  La prima greșeală va aduce o mulțime de reproșuri, fără să țină cont că vorbele pot răni iremediabil.

Scorpion

Așa cum îi spune și numele, nativa Scorpion este cea rea femeie din zodiac. Fire închisă și secretoasă, îi place să controleze totul din umbră. Deși este capabilă de emoții intense, îi place să pară rece și fără inimă. Este de asemenea, dureros de sinceră. Bărbatul care va dori o relație cu ea, trebuie să dea dovadă de multă răbdare, deoarece o parteneră  Scorpion îi va spune tot ce simte, fără să se abțină de la cele mai usturătoare critici. De asemenea, este necruțătoare când vine vorba de greșeli. 

Dacă ai greșit o dată, s-a încheiat totul. Femeia născută în zodia Scorpion are standarde foarte înalte într-o relație, ceea ce îl poate face nesigur pe celălalt. Descrisă adesea ca o furtună atunci când se enervează,  ar fi bine să te ferești de furia ei. Chiar dacă îți ceri iertare, nu va uita niciodată cu adevărat ca ai greșit. Dintre toate semnele, se îndrăgostește cel mai greu.  

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Alimentele de care nu știai că au pesticide. Mare atenție când le consumi, ce s-a...
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
S-a aflat suma reală: Câte zeci de mii de euro a luat Vica pentru a...
La ce facultate va studia David Popovici! Nota obținută la BAC de campionul mondial
Adelina Pestrițu, gafă COLOSALĂ la nunta lui Smiley! Gina s-a ALBIT la față
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine sunt nașii lui Smiley și ai Ginei Pistol. Cântărețul i-a lăudat
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Costi Diță și casa de modă „Las Fierbinți”. Câte treninguri are Giani? „Unele sunt unicat”....
A fost descoperit un obiect de pe Titanic. De 111 ani nimeni n-a știut de...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Gina Pistol, ravisantă în cea de-a doua rochie pe care a purtat-o la petrecerea de...
Comentarii
 • Ermurache Aurora Sarrya Georgeta

  TEMA ESTE:
  „Cea mai rea femeie din zodiac!”
  „CEA MAI REA”=SINGULAR!
  IAR TU AI MENTIONAT CA „CEA MAI REA”,3 FEMEI APARTININD DE 3 ZODII DIFERITE!
  IAR TU AI BAGAT ACELEASI BALIVERNE LA 3 ZODII DIFERITE,DECI,LA PLURAL!
  PER TOTAL:”BLA,BLA,BLA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *