Cei mai răi bărbați din zodiac. Îţi pot face viaţa un coşmar

Care sunt cei mai răi bărbați din zodiac, conform semnelor zodiacale care îi domină.
Cei mai răi bărbați din zodiac. Îţi pot face viaţa un coşmar

Cei mai răi bărbați din zodiac îți pot transmite foarte multă nesiguranță și zodia în care s-au născut le poate influența personalitatea. Anumite zodii pot da dovadă de mai multă răutate când vine vorba despre relații. Iată o listă cu semnele zodiacale masculine care ar putea să îți facă viața un coșmar.

Cei mai răi bărbați din zodiac. Scorpion

Bărbații născuți în zodia Scorpion au o personalitate foarte puternică. Sunt irezistibili, atrăgători, dar pot fi manipulatori emoțional și posesivi.  Deși au un spirit intuitiv profund, se știe că nu pot fi mereu de încredere. Deseori sunt duali și pot fi emotivi, dar numai atunci când situația este în favoarea lor. Din acest motiv, ei pot înșela cu ușurință, fără să fie prinși.

În realitate au probleme de nesiguranță și în dragoste capătă greu încredere în cealaltă persoană. Nu fac planuri pe termen lung fără să cunoască, de aceea discuțiile timpurii despre familie și copii îi pot îndepărta. Le place să fie detașați și să ia mereu inițiativa.

Cei mai răi bărbați din zodiac. Rac

La începutul relației, bărbatul din zodia Rac poate părea foarte sensibil și bine intenționat. El are nevoie de atașament într-o relație, dar nu știe să ofere la rândul lui suport emoțional și înțelegere. Se grăbește deseori să ia decizii fără partenera lui de viață, apoi este deranjat de critici.

Acceptă cu greu că nu are dreptate într-o conversație și tinde să aducă argumente invalide doar pentru a ieși basma curată. Este emotiv, dar poate cădea repede în extrema cealaltă. Are nevoie de spațiu și deseori își manifestă dorința de a fi singur într-o manieră rece și lipsită de emoție.

Gemeni

Născuți sub semnul zodiei Gemeni, acești bărbați sunt recunoscuți pentru caracterul lor dual. Fiecare nativ al zodiei este complex, dar spre deosebire de femeile Gemeni, aceștia tind să-și folosească natura duală în sens negativ. Un bărbat Gemeni este o persoană duplicitară. Este un mincinos și un manipulator excelent și este foarte probabil să fie infidel în relațiile romantice.

Tinde să cucerească la început o femeie cu vorbe dulci şi conversaţii inteligente. Este un expert în arta comunicării și știe cum să-i vorbească unei femei, astfel încât s-o impresioneze. Dar în clipa în care ea nu mai este în preajmă, va face același lucru cu următoarea și va uita totul despre promisiunile făcute. De asta se numără printre cei mai răi bărbați din zodiac.

Cei mai răi bărbați din zodiac. Leu

Leul este cel mai mândru semn al zodiacului. Are o personalitate fascinantă, de aceea reușește să fie cu ușurință iubit și urât în același timp. Pentru că este permanent greu de mulțumit, oferă sentimente contradictorii și nici nu-i pasă dacă rănește persoana care-i este alături. Poate avea sentimente profunde, dar se atașează greu și până ajunge să iubească manifestă un comportament distant.

Leului îi pasă profund de ceea ce cred ceilalţi despre el, de aceea va încerca să impresioneze, mai ales în public. Pentru că tânjește mult după atenție, va face tot posibilul pentru a se asigura că toți ochii din cameră sunt ațintiți asupra lui. În intimitate lucrurile se schimbă și poate deveni nepăsător.

Fecioară

Bărbații născuți sub semnul Fecioarei sunt bine intenționați la prima vedere, onești și înțelegători prin natura lor. Au intenții bune, dar caută mereu defectele și imperfecțiunile celuilalt. Tind către stabilitate în relații, dar pot să îndepărteze cu ușurință persoana de alături prin atitudinea rece.

Onestitatea brutală și personalitatea critică îi pot face pe acești nativi să fie greu de plăcut. Chiar și cele mai încrezătoare femei pot să facă față cu greu criticilor dure ale nativilor Fecioară. De aceea se numără printre cei mai răi bărbați din zodiac.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
7.3 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Stefan Magdici

    Am citit deja două articole și ambele au fost notate cu 10.Eu grea acord nota zece
    .Poate ați avut noroc.Horoscopul mi-a dat informații pe care de mult le aștept să citesc.Iar l-a celălalt articol i-am dat nota zeci deoarece chiar mă interesa subiectul la maximum.Mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *