Cel mai bine plătită vedetă de pe Instagram din lume. Suma inimaginabilă pe care o câștigă pentru o simplă postare

Cum arată Instagram Rich List

Instagramul este o platformă prin prisma căreia foarte multe persoane publice câștigă bani, mai mulți sau mai puțini. Există însă oameni care fac sute de mii de euro sau chiar milioane din postările pe care el au pe această rețea de socializare. S-a aflat recent cine câștigă cel mai mult, din întreaga lume!

Ce vedetă de pe Instagram câștigă cei mai mulți bani din postări

Dacă până de curând Kylie Jenner era mereu prima în acest top, având 397 de milioane de urmăritori, iată că recent altcineva i-a luat locul. Este vorba despre Cristiano Ronaldo, care are o pagină de Instagram cu 597 de milioane de urmăritori. Fotbalistul, în vârstă de 38 de ani, este plătit cu 1,87 milioane de lire sterline pentru fiecare postare sponsorizată. În același timp, Kylie, în vârstă de 25 de ani, primește 1,47 milioane de lire sterline pentru fiecare postare.

Cele mai multe postări sponsorizare de pe pagina lui Cristiano Ronaldo sunt despre site-uri sportive precum LiveScore, brandul de wellness Therabody și casa de schimb de criptomonede Binance. Celebrul sportiv a înregistrat o creștere foarte mare pe Instagram în ultimii ani. S-a clasat pe locul al treilea în lista Instagram Rich List din 2019, când câștiga aproximativ 755.000 de lire sterline per postare sponsorizată. Această listă, Instagram Rich, a fost întocmită de HopperHQ și se bazează pe cât de mult poate cere fiecare utilizator pentru o singură postare pe Instagram.

Câștigurile lui Cristiano Ronaldo, estimate în acest an 109 milioane de lire sterline, se împart, potrivit Forbesc, între contractele de pe teren și cele din afara terenului. Se estimează că 37 de milioane de lire sterline din aceste venituri au venit de pe teren, iar restul din sponsorizări din afara terenului.

Ce alte vedete din lume câștigă sume foarte mari datorită postărilor pe Instagram

Pe Locul trei, după Cristiano Ronaldo și Kylie Jenner se află fotbalistul Lionel Messi, cu 1,38 milioane de lire sterline pentru fiecare postare sponsorizată. Urmează apoi Selema Gomez, cu 1,35 milioane de lire sterline pentru fiecare postare, iar Dwayne Johnson se află pe locul cinci cu 1,33 milioane de lire sterline.

Vezi și – Imaginea lui Messi a devenit cea mai apreciată fotografie din istoria Instagramului. Cum arată, a bătut orice record

Kim Kardashian se află și ea în top 10 vedete care câștigă milioane din Instagram, având suma de 1,31 milioane de lire sterline pe fiecare post sponsorizat. Este urmată de surorile Khloe Kardashian și Kendall Jenner.

Pe locul 7 este Ariana Grande, cu 1,3 milioane de lire sterline pe postare, în timp ce Beyonce încasează 1,08 milioane de lire sterline pentru fiecare postare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *