Cel mai bun mod de a ascunde firele albe fără a deteriora părul. Este tehnica ideală a hair styliștilor, vei atrage toate privirile cu acest look

Se potrivește indiferent de vârstă

Scris de: Daoud Andra

25 Apr. 2024

Cel mai bun mod de a ascunde firele albe fără a deteriora părul. Este tehnica ideală a hair styliștilor, vei atrage toate privirile cu acest look

Odată cu înaintarea în vârstă, apar din ce în ce mai multe fire de păr albe, pe care multe femei încearcă să le acopere cu vopsea. Cea mai bună metodă de a masca firele albe presupune o anumită tehnică de vopsire, care nu deteriorează părul.

Cum maschezi firele albe, fără să deteriorezi părul

Multe femei sunt deranjate de apariția firelor de păr albe și se străduiesc să le acopere cu vopsea. Astfel, ajung să își coloreze părul chiar și mai des de o dată pe lună, iar acest lucru usucă și deteriorează firul de păr. Cea mai bună metodă de a masca firele albe este să le integrezi în look-ul tău, spun hair styliștii.

Tocmai din acest motiv a apărut tehnica de vopsire silver balayage, din ce în ce mai populară în rândul femeilor care au multe fire de păr alb. Practic, părul este vopsit în degrade, într-o nuanță plăcută de gri, pe lungime. La rădăcină, firele de păr albe se îmbină cu cele care încă au pigment, iar rezultatul final este unul cât se poate de natural.

Vezi și: Cea mai bună mască împotriva căderii părului pe care ți-o poți face acasă. Ingredientele banale care ajută enorm podoaba capilară

Această metodă de a vopsi părul este potrivită pentru că nu necesită ca părul să fie revopsit des. În funcție de cât de repede crește, părul poate fi vopsit la un interval de șase săptămâni sau chiar două luni, pentru că va arăta natural.

Cel mai bun mod de a ascunde firele albe fără a deteriora părul. Este tehnica ideala a hairstylistilor, vei atrage toate privirile cu acest look
Tehnica silver balayage te ajută să acoperi firele albe

Cum să te vopsești pentru a arăta mai tânără

Dacă nu ești adepta culorii argintii în păr sau nu te avantajează această nuanță, poți alege alte culori, care să îți pună în evidență trăsăturile și să te facă să arăți mai tânără. Culoarea argintie are un subton rece, care nu se potrivește oricui. Femeile care preferă nuanțele calde în păr pot alege nuanțe de blond, arămiu, roșcat sau șaten deschis.

Vezi și: Trucul pe care toate femeile trebuie să-l știe. De ce să pui lapte pe păr după ce te-ai vopsit. Efect fabulos

Fiecare dintre aceste culori se pretează pentru a fi aplicată tehnica balayage, atât de populară în fiecare an. Optează pentru o culoare de păr și o tunsoare care să te avantajeze și să îți pună în valoare trăsăturile, nu să le înăsprească. După o anumită vârstă este indicat să evităm brunetul și culorile închise, care pot adăuga câțiva ani în plus la aspectul final.

Optează, în schimb, pentru culori mai deschise, calde, care să te întinerească. De asemenea, contează tunsoarea pe care o alegem. Un bob de lungime medie poate avantaja multe persoane, pentru că încadrează fața frumos și este ușor de întreținut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *