Cel mai bun truc de casă pentru îndepărtarea petelor dificile de pe haine. Ingredientul banal care redă albul imaculat

Cel mai bun truc de casă pentru îndepărtarea petelor dificile de pe haine. Ingredientul banal care redă albul imaculat

Ce se întâmplă atunci când aplici oțet pe haine? Unul dintre remediile tradiționale pe care le folosesc bunicile pentru a-și menține hainele albe și strălucitoare este folosirea oțetului alb. Este destul de uimitor să descoperi că acest ingredient de bucătărie poate fi într-adevăr eficient în îndepărtarea petelor persistente de pe hainele albe, atunci când este combinat cu alte substanțe potrivite, iar noi te vom învăța cum să prepari soluția salvatoare.

Cum faci ca hainele să își recapete albul strălucitor

Dacă ai încercat toate metodele pentru a reda strălucirea hainelor tale albe și totuși acestea rămân marcate de petele galbene inestetice, este momentul să descoperi cel mai eficient truc cu oțet de casă pentru albirea hainelor.

Așa că îți recomandăm să citești acest articol și împreună să rezolvăm această problemă. În plus, gospodinele adoră trucurile cu oțet, deoarece acesta este un ingredient versatil care poate fi folosit nu doar pentru curățarea hainelor, ci și pentru curățarea suprafețelor din bucătărie, eliminarea mirosurilor neplăcute, decalcifierea aparatelor electrocasnice și multe altele.

Citește și: A lăsat o farfurie cu oțet în dormitor și ce a descoperit i-a schimbat viața. E cel mai tare truc

Care este ingredientul secret al soluției cu oțet

În continuare, vă vom ghida pas cu pas în procesul simplu de preparare a celui mai eficient înălbitor de casă, care va reda strălucirea hainelor dumneavoastră albe.

Deci, pregătiți-vă să intrați în bucătărie și luați o sticlă de oțet alb, un ingredient de bucătărie cu proprietăți dezinfectante ideale pentru crearea unui remediu excelent pentru curățenie, dar și pentru îndepărtarea petelor, care poate funcționa și ca balsam de rufe.

În acest context, vă dezvăluim și de ce ingredient secret o să aveți nevoie pentru a prepara această rețetă. Ei bine, acesta este boraxul, un mineral natural cu proprietăți antiseptice, antibacteriene și de albire.

Vezi și: Unde se toarnă, de fapt, oțetul în mașina de spălat. Secretul ca să înmoaie rufele fără balsam și să le păstreze culorile

Ingrediente

½ cană de detergent de rufe (la alegere)

½ cană de oțet alb

¼ ceașcă de perle de parfum

½ ceașcă de borax

Te poate interesa și: Tot mai multe gospodine înmoaie hârtie igienică în oțet. După ce afli de ce, vei face și tu la fel. Efect uluitor

Cum trebuie să procedezi

Dacă hainele tale prezintă pete persistente, îți recomandăm să începi cu un proces de înmuiere. Astfel, poți înmuia hainele în apa fierbinte în care ai adăugat jumătate de cană de oțet și o lingură de bicarbonat de sodiu.

După înmuiere, introdu hainele în mașina de spălat și adaugă jumătate de ceașcă de borax, detergent de rufe, oțet alb și balsam pentru un parfum plăcut.

Apoi, trebuie să setezi ciclul de spălare pentru rufe albe și să pornești mașina de spălat. După spălare, poți usca hainele la soare pentru a obține un alb strălucitor.

Cu aceste instrucțiuni simple, vei reuși să folosești oțetul în mod eficient pentru a îndepărta petele galbene și a reda albul hainelor tale într-o singură spălare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *