Cel mai jenant moment pe care l-a trăit Alexia Eram: “Doamne ajută că nu a văzut nimeni!” Pe ce cheltuiește fiica Andreei Esca cei mai mulți bani VIDEO EXCLUSIV

Fiica Andreei Esca adoră hainele și vacanțele

Alexia Eram are un stil vestimentar inedit, demonstrând că este cameleonică și știe să aleagă mereu ținute care o pun în valoare, indiferent că vorbim de unele elegante sau casual. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu economisește bani când vine vorba de haine. Mai mult, fiica Andreei Esca ne-a povestit totul despre un moment în care a avut o problemă cu o pereche de colanți.

Alexia Eram: “Vacanțele și hainele sunt feblețea mea”

Alexia Eram a fost prezentă la evenimentul de deschidere a noului magazin Victoria’s Secret din Afi Cotroceni. Întrebată ce reprezintă sexualitatea pentru ea, Alexia ne-a vorbit despre faptul că rețeta succesului are legătură cu personalitatea și cu atitudinea:

“Nu cred că senzualitatea reprezintă doar o lenjerie intimă, cred că contează cum te porți și cum ești tu ca femeie. Evident că o lenjerie intimă poate să te facă mult mai senzuală și mai feminină. De asta îmi place acest magazin. Senzualitatea pentru mine este, pur și simplu, felul tău de a fi. Romantic, ca orice cuplu. (n.r. ce gesturi romantice face cu Mario Fresh). Cine romantice, ieșiri în parc, un city break undeva. Cam astea”.

Ce a pățit, la un moment dat, cu o ținută

Alexia Eram este pasionată de modă, astfel că are grijă de hainele prețioase. Totuși, la un moment dat, ea a trecut printr-o experiență comică cu o pereche de colanți. Se pare că piesa vestimentară s-a rupt, însă nimeni nu a observat, astfel că fiica Andreei Esca a ajuns cu bine acasă:

“Cred că odată mi s-au rupt niște colanți între picioare, dar nu a observat nimeni pentru că nici eu nu am observat până nu am ajuns acasă. După, am zis: “Doamne ajută că nu a văzut nimeni!”. Nu, de obicei am și eu grijă dacă am ceva mai prețios pe mine. Dar, de obicei, nu mi se rupe. Atunci a fost o excepție”.

Ce pasiuni are

Fiica Andreei Esca adoră să călătorească și nu se abține atunci când vine vorba de haine, explicând că nu este econoamă. Totuși, în cazul în care are ceva important de făcut, are grijă să nu își cumpere piesele vestimentare pe care le dorește:

“Nu cred că mi-aș deschide un brand de lenjerie intimă, un brand de haine, poate, un business, în alte domenii, da. Dar nu o să vă divulg acum. Am multe idei în cap și o să vedem ce o să se întâmple pe mai departe. Absolut deloc. (n.r. nu e econoamă atunci când vine vorba de haine) Deloc. Asta este o problemă pe care trebuie să o rezolv. Vacanțele și hainele sunt feblețea mea. Nu sunt chiar atât de cheltuitoare, dacă știu că îmi permit să îmi iau ceva, o să îmi iau acel lucru. Dacă știu că trebuie să fac ceva mai important, în loc să îmi cumpăr niște haine, nu o să fac acel lucru. Așa că nu cred că nu am făcut nicio tâmpenie niciodată ca să îmi cumpăr un anumit lucru”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *