Cel mai mare regret al lui Fuego: „Marea mea dorință ar fi să se întoarcă. Nu i-am spus niciodată că-l iubesc”. Mărturisiri copleșitoare

Fuego a vorbit despre cea mai dificilă pierdere din viața lui

Scris de: Daoud Andra

26 Dec. 2022

Cel mai mare regret al lui Fuego: „Marea mea dorință ar fi să se întoarcă. Nu i-am spus niciodată că-l iubesc”. Mărturisiri copleșitoare

Fuego este unul dintre artiștii a căror muzică este puternic asociată cu Crăciunul. Chiar dacă aduce zâmbete și bună-dispoziție în casele multor români, cântărețul ascunde o dramă care îl macină și acum, după 12 ani. Care este cel mai mare regret al lui Fuego și de ce ar vrea să poată da timpul înapoi.

Fuego, mărturisiri emoționante despre tatăl lui

Fuego, pe numele lui Paul Surugiu, a cucerit generații întregi cu muzica lui. Chiar dacă apare tot timpul cu zâmbetul pe buze, în viața personală, Fuego a suferit o pierdere care îl doare și în prezent. În urmă cu 12 ani, artistul și-a pierdut tatăl. Părintele său a murit în urma unui infarct, iar ulterior Fuego a descoperit că acesta suferea de o boală cardiacă ereditară.

Citește și: Motivul pentru care Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani. Dezvăluiri neașteptate

„Aș fi foarte fericit să pot să mai vorbesc măcar o dată cu tatăl meu, căruia nu i-am spus niciodată că-l iubesc! Simțea asta cu toată puterea, cu toată forța lui, dar în momentul în care mă întâlneam cu el și stăteam cu el de vorbă, parcă mi-era așa, cumva, să mă apropii mai mult și să spun: tata, te iubesc!

Nu îndrăzneam să fac lucrul ăsta și-mi pare rău că n-am făcut-o! Dar mă aude, sunt convins, și-a dorit toată viața să cânt, adică… Tatăl meu n-a dat niciodată în mine. Știi, când erai copil, mai cu lingura de lemn, te lua de urechiușă, mai cu nu știu ce… Dar niciodată tata nu a dat în mine!”, a povestit Fuego, în podcastul „Altceva” cu Adrian Artene.

Cel mai mare regret al lui Fuego
Fuego a vorbit despre relația cu tatăl lui

Cel mai mare regret al lui Fuego

Cântărețul trăiește și acum cu dorința de a-i fi spus tatălui său cât de mult îl iubește. Fuego a mărturisit că, dacă ar fi posibil, ar vrea să îi poată spune părintelui său cât de mult a însemnat pentru el. Paul Surugiu este convins că, de acolo de unde este, tatăl său îl aude și că muzica artistului ajunge la el.

„Marea mea dorință ar fi să se întoarcă tata! Pentru că a plecat fulgerător, acum 12 ani. S-a întâmplat pe moment, pe secundă, aș putea zice, un infarct miocardic… Așa a fost să fie. Între timp, m-am uitat în genă de unde vine tatăl meu și toți au avut problemele astea cu inima. Acum 12 ani, nu era tehnica de astăzi, o tehnică pe cardiologie performantă, deci poți să te ocupi de lucrul acesta din timp.”, a mai spus Fuego, în cadrul aceluiași podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.7 26 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *