Cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Andreei Esca: „Am crezut că mor să dau atâția bani pe o haină”

S-a dovedit a fi o investiție inspirată

Scris de: Daoud Andra

12 Apr. 2023

Cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Andreei Esca: „Am crezut că mor să dau atâția bani pe o haină

Andreea Esca este o prezență elegantă atât la pupitrul știrilor Pro TV, cât și la evenimentele la care participă. Știrista are un stil care i se potrivește și investește în piese vestimentare pe care le poate purta an după an. Care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Andreei Esca și cât a costat, la momentul achiziției.

Cât a costat cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Andreei Esca

Andreea Esca uimește de fiecare dată prin eleganță, dar puțină lume știe că unele piese din garderoba ei sunt cumpărate cu mulți ani în urmă. Recent, prezentatoarea principalului jurnal de la Pro TV a dezvăluit cât a costat cea mai scumpă piesă vestimentară pe care o are în dressing.

Citește și: Andreea Esca, imagine de colecție. Cum arăta vedeta Pro TV, în urmă cu 22 de ani, în ziua nunții FOTO

A fost o investiție pe termen lung, pentru că a purtat haina respectivă ani la rând. Este vorba despre o haină de iarnă, însă la momentul achiziției Andreea Esca recunoaște că a durut-o sufletul.

„Cred că cel mai mult pe un obiect vestimentar am cheltuit vreo 2000 de euro. Este o haină de iarnă pe care o port de foarte mulți ani. Cred că a fost o investiție foarte bună. Deși atunci am crezut că mor să dau atâția bani pe o haină de iarnă.”, a dezvăluit Andreea Esca, la „Vorbește lumea”.

Citește și: Ce religie are Andreea Esca, de fapt. Puțini telespectatori știu asta despre ea

Cel mai scump obiect vestimentar din garderoba Andreei Esca
Andreea Esca a plătit 2000 de euro pe o haină pe care o poartă de ani de zile

Cum se menține Andreea Esca în formă, la 50 de ani

Andreea Esca a împlinit anul trecut 50 de ani, însă mulți spun că arată la fel de bine ca atunci când a apărut pentru prima dată la pupitrul știrilor Pro TV. Prezentatoarea este foarte preocupată de aspectul ei fizic, iar pentru a-și menține silueta face sport și nu face excese culinare, după cum a dezvăluit chiar ea.

„Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten. (râde) La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna.”, a declarat Andreea Esca pentru EGO.ro, la un eveniment care s-a desfășurat recent.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Berecleanu și Andreea Esca. Ce obișnuiau să facă în tinerețe: “Aveam și o activitate extraprofesională comună”

În plus, vedeta ține cont de un sfat pe care l-a primit de la bunica ei în adolescență: să nu se penseze.

„Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa. Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile.”, a mai spus știrista.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *