Cele 3 zodii care atrag drama și ghinionul. Nativii care sunt recunoscuți pentru impulsivitate

Ele sunt cele trei semne zodiacale care atrag ghinionul ca un magnet!
Cele 3 zodii care atrag drama și ghinionul. Nativii care sunt recunoscuți pentru impulsivitate

Cu siguranță, la un moment dat, ai simțit că ești urmărit de ghinion. Şi asta pentru că nimic din ce ți-ai propus la vremea aceea nu ți-a ieșit. Din păcate, există, într-adevăr, zodii care atrag drama. Care sunt acestea? Ei bine, numerologul Mihai Voropchievici le-a enumerat, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN.

Semnele zodiacale care atrag cel mai mult ghinionul

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, de curând, la Antena 3 CNN, cele trei zodii care atrag cel mai mult ghinionul. Orice ar încerca, nimic nu le iese. În plus, acești nativi reușesc cu greu să-și controleze impulsivitatea în unele momente.

Berbec

Acest semn zodiacal atrage ghinionul ca un magnet. În plus, el este recunoscut pentru impulsivitatea sa. Însă, această caracteristică poate să ducă la aventuri interesante în timp, dar poate și atrage unele situații nefericite.

”Imaginați-vă un prieten Berbec care decide pe loc să plece într-o excursie cu mașina fără să verifice prognoza meteo, să verifice starea tehnică a mașinii, să vadă ce rezerve are și fără să pună ceva în gentuța aia de voiaj.

Pentru că în momentul când face pe primul impuls și a șters-o de acasă, fără să verifice măcar prognoza meteo, la câteva ore distanță rămâne blocat prin locuri străine.

Iar toate astea se datorează impulsivității lor care adeseori le atrage necazuri și îi lasă să se întrebe de ce ghinionul se lipește de ei. Dacă tu-l atragi prin conduita ta, prin lipsa ta de precauție, de previziune, de prevedere, ce vrei să vină? Că n-o să vină altceva mai bun!”, a precizat specialistul.

Gemeni

Acest semn este extrem de împrăștiat și din această cauză atrage ghinionul ca un magnet. Acești nativi sunt duali, după cum se știe deja. ”Sunt persoane duale care uneori din cauza acestei dualități din cei doi gemeni, care sunt într-unul singur, unul zice hăis, iar celălalt zice cea.

Ăsta zice: uite pe partea dreaptă ajungem mai repede, e mai scurt drumul și se merge frumos, de ce să merg eu după tine? Eu o iau pe stânga, mai văd, mai nu știu…

Ce să vezi că acolo e drumul închis? Şi orice drum închis dacă ți-ai dat seama că e închis, nu persevera că nu te duce nicăieri, întoarce-te, asta e o pierdere de timp. Gândește-te la un nativ Geamăn care e potopit de o furtună de confuzie care automat îl va conduce la niște situații nefericite.

Ori îşi uită telefonul într-un taxi, ori lasă o sacoșă, ori în tren a urcat cu două geamantane, două valize şi coboară numai cu una. Am văzut Gemeni care a plecat la o petrecere cu soția și a venit singur. A uitat să-și ia soția acasă. Zice: mă duc să scot mașina.

A scos mașina și a plecat. Şi a așteptat 10-25 de minute, o oră. Când l-a sunat soţia, zice păi tu unde ești? Păi am ajuns acasă, dar tu unde ești? Păi ai zis că te duci să aduci mașina? E comic, dar se întâmplă.”, a transmis specialistul.

Citește și Cele mai puternice cupluri din zodiac. Acești nativi au legături foarte bine sudate, nu ai cum să-i desparți!

Leu

Un alt semn zodical care atrage ghinionul ca un magnet este Leul. El adoră să stea în lumina reflectoarelor, dar uneori poate atrage drama în viața sa. Din păcate, atracția sa către atenția celorlalți poate conduce la un haos nedorit.

”Închipuie-ți un Leu care se laudă cu abilitățile lui culinare, iar în momentul în care trebuie să prepare masa reușește doar să facă scrum primul fel de mâncare… din viteză, din grabă, din orice, ca să iasă bine.

Și momentul lor dramatic ar putea unora dintre Lei să le aducă rușine, făcându-i să se întrebe totuși de ce continuă să atragă ghinionul. Din cauza vitezei, eu așa aș spune.

Sunt atât de iuți, atât de rapizi că vor să le facă pe toate şi cât mai multe. Și datorită acestui lucru gândește-te: dacă pui și la cuptor ceva, mai ai și ceva pe aragaz și între timp tu te gândești cât se gătesc astea singure mă duc să pun mașina de spălat.”, a mai adăugat numerologul.

Citește și Ce calități deosebite ai, în funcție de zodie. Talentele ascunse ale nativilor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *