Cele 3 zodii care câștigă bani mulți în săptămâna 12-18 februarie 2024. În sfârșit, culeg roadele muncii lor

Se anunță o perioadă plină de prosperitate pentru acești nativi

Scris de: Daoud Andra

12 Feb. 2024

Cele 3 zodii care câștigă bani mulți în săptămâna 12-18 februarie 2024. În sfârșit, culeg roadele muncii lor

Astrele au o influență importantă inclusiv în ceea ce privește banii în luna februarie. Evenimentele astrale care au loc în această perioadă își spun cuvântul în sectorul financiar pentru zodii. Urmează zile în care multe planete intră în semnul Vărsătorului. Care sunt cele 3 zodii care câștigă mulți bani în aceste zile?

Horoscopul financiar: 3 zodii care câștigă mulți bani în perioada aceasta

Astrologul Remus Ionescu explică, în cadrul rubricii AstroBani de pe Playtech Știri, în ce fel ne influențează astrele în perioada aceasta, din punct de vedere financiar. Prezența câtorva planete în semnul Vărsătorului și conjuncția Lună – Jupiter sunt evenimentele decisive în acest sens. Iată care vor fi zodiile cele mai avantajate!

Citește și: Zodii care nu iartă și nu uită. Acești nativi sunt faimoși pentru ranchiuna pe care o poartă ani de zile

Berbec

Se anunță o săptămână bună, în special pentru cei care câștigă bani din activități independente sau sunt pe cont propriu. Pot apărea anumite solicitări urgente, iar marți și miercuri se întrevăd anumite invitații la negociere. Poate fi vorba și despre oferte, explică astrologul Remus Ionescu. Încasările cresc spre finalul săptămânii, iar joi și vineri Berbecii pot decide să facă o achiziție semnificativă, la care se gândesc de mult timp.

Taur

Pentru Tauri este una dintre cele mai bune perioade pe plan profesional. Astrele sunt de partea celor care vor să schimbe locul de muncă, dar poate apărea și o oportunitate de promovare. Un lucru este cert: nativii Taur trebuie să profite de acest context favorabil lor. Spre sfârșitul săptămânii pot primi vești bune, în urma unor întâlniri și discuții cu șefi sau cu persoane cu funcție mai înaltă și cu influență. Un fost asociat sau coleg îi poate recomanda pentru un proiect, o funcție, o lucrare sau o comandă.

Citește și: Cele două zodii care se află la o răscruce financiară. Pierd o sumă mare de bani începând cu 12 februarie 2024

Balanță

Venus, guvernatorul lor, intră în casa a patra. Urmează o perioadă de expansiune, în care își pun în valoare talentele, abilitățile, farmecul și relațiile, explică astrologul Remus Ionescu. În prima parte a săptămânii au loc unele întâlniri, negocieri, tratative. Nu se încheie neapărat contracte, însă poate fi ceva de probă. Acești nativi sunt eficienți în negocieri, au putere de convingere, se impun și reușesc să aducă ceva în plus serviciilor și produselor, mai spune specialistul.

Vezi previziunile complete din cadrul rubricii AstroBani, prezentate de astrologul Remus Ionescu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *