Cele 3 zodii care își găsesc marea dragoste după Paște. Nativii care au mari șanse să trăiască o iubire ca în povești

Săgeata lui Cupidon îi lovește când se așteaptă mai puțin

Scris de: Daoud Andra

07 May. 2024

Cele 3 zodii care își găsesc marea dragoste după Paște. Nativii care au mari șanse să trăiască o iubire ca în povești

Următoarea perioadă vine cu vești excelente pe plan sentimental pentru câteva zodii. Acești nativi simt fiorii dragostei, iar viața li se schimbă imediat după Paște. Care zodii își găsesc marea iubire, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Viața îi poate surprinde plăcut, cât se așteaptă mai puțin. Tot ce trebuie să facă este să aibă inima deschisă pentru a primi iubirea în viețile lor.

Zodiile care se îndrăgostesc fulgerător în perioada următoare

A doua parte a lunii mai vine cu surprize frumoase pentru unii nativi din zodiac. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, pe care o realizează la Antena 3 CNN, care sunt zodiile care vor avea parte de multă iubire în perioada următoare.

Vezi și: Cele mai norocoase 3 zodii din următorii ani. Cunosc succesul și fericirea

Taur

Acești nativi își canalizează energia spre conexiuni profunde și autentice, spune specialistul. Atunci când se așteaptă mai puțin, într-o zi aparent banală, poate apărea cineva care să le fure inima. Taurii se îndrăgostesc pe loc și își dau seama că încep să simtă ceva puternic pentru persoana respectivă. Această întâlnire nu are cum să îi lase indiferenți pe nativii Taur și sunt mari șanse să fie începutul unei călătorii pline de aventură. În funcție de cum evoluează lucrurile, se poate ajunge la ceva serios, cum ar fi o cerere în căsătorie.

Fecioară

O altă zodie căreia astrele îi surâd în ceea ce privește dragostea este Fecioara. Acești nativi ar putea întâlni iubirea în cel mai neașteptat mod, în persoana cuiva cu care nu se gândeau că ar putea forma un cuplu. Poate fi vorba despre un coleg de serviciu sau o persoană pe care o cunosc de multă vreme, o prietenie veche care evoluează spre ceva mai serios. Tot ce trebuie să facă este să aibă inima deschisă și să primească iubirea în viața lor.

Vezi și: Cele 3 zodii predispuse la un triunghi amoros. Acești nativi au șanse mari să se trezească într-o poveste amoroasă complicată

Scorpion

Și acești nativi vor avea parte de o poveste de dragoste ca în filme primăvara aceasta, mai spune Mihai Voropchievici. O întâlnire neașteptată le schimbă viața la 180 de grade. Poate fi o persoană care intră în viața Scorpionilor cu forță și profunzime și îi face să simtă ceva ce nu au mai simțit niciodată. Conexiunea profundă și pasională pe care o creează le permite să își deschidă inima în moduri în care nu au mai făcut-o până acum și să experimenteze sentimente puternice.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *