Cele 3 zodii care s-au născut să strălucească. Se bucură din plin de succes și faimă

Nativii cu cele mai mari șanse pentru o carieră în showbiz.
Cele 3 zodii care s-au născut să strălucească. Se bucură din plin de succes și faimă

Există oare zodii care pot avea șanse mai mari să cunoască faima și succesul decât altele? Ei bine, răspunsul este ”da”. Și nu este doar părerea experiților în astrologie, ci așa spun statisticile. Cifrele ne arată că unii nativi chiar pot avea un succes răsunător. Iată care sunt cele 3 zodii care s-au născut să strălucească.

Cele 3 zodii care s-au născut să strălucească

Deși se spune că fiecare dintre noi s-a născut sub o stea norocoasă, există anumite zodii predestinate pentru a cunoaște succesul și faima. Chiar dacă poate părea nedrept, calitățile lor unice îi ajută să obțină strălucirea și aprecierea în domenii precum film, muzică, modă sau entertainment.

Săgetător

Potrivit statisticilor, cele mai cunoscute vedete s-au născut sub semnul Săgetătorului. Dintr-un eșantion de 100 de celebrități din toate timpurile cele mai multe se află în această zodie. Printre ele se numără Frank Sinatra, Jimi Hendrix, Noel Coward, Tina Turner, Britney Spears sau Scarlett Johannson.

Săgetătorii sunt născuți să aibă o carieră în showbiz. De la naștere, acești nativi au o exuberanță naturală pe care nu o ascund și nu o restrâng. Această exuberanță este atât de onestă, naturală și plină de speranță încât este irezistibilă.

De asemenea, Săgetătorii au o calitate extrem de utilă: nu cunosc înțelesul cuvântului ”imposibil”. Pentru ei, totul este posibil în viața lor și poate din acest motiv reușesc mereu să ajungă pe o scenă, pentru că nu renunță niciodată.

Iar odată ajunși sus, își doresc din ce în ce mai mult. Fiecare țintă atinsă este doar un pas către o alta. Fac tot ce le stă în putință pentru a ajunge să își îndeplinească visurile.

Fecioară

Fecioara este și ea o zodie reprezentativă printre celebrități. Nativii acestui semn zodiacal sunt prezenți destul de frecvent în lumea showbizului. Beyonce, Michael Jackson, Lauren Bacall, Leonard Cohen, Sophia Loren, Keanu Reeves, Thalia sau Hugh Grant, se numără printre vedetele născute sub semnul Fecioarei.

Această zodie calmă s-a născut să înderepte neregulile și o face așa de subtil încât nici nu observe asta. Fecioara are o motivație aparte și își dorește în permanență să aibă succes mai ales pentru că se află mai mereu în situația de a fi greu de înțeles de către ceilalți. Acest lucru o determină să se exprime prin artă.

Rac

Racii sunt și ei prezenți pe scena lumii. Această zodie aflată sub ghidajul Lunii trece prin diverse stări în funcție de faza în care se află Luna. Printre numele sonore de vedete internaționale care se află sub semnul Racului se numără Tom Cruise, Selena Gomez, Tom Hanks, Olivia de Havilland, Nelson Mandela, Vin Diesel sau Robin Williams.

Racul, prin în mrejele celebrității, se pierde pe sine, dar nu înainte să facă un show adevărat. Reprezentantul perfect al acestei zodii este fără îndoială Lidsay Lohan. Actrița trece rapid de la o stare la alta, vrea să fie așteptată, adorată, dar este sensibilă la critici.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *