Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în prima jumătate a lunii noiembrie 2023. Au noroc la bani, în dragoste și carieră

Va urma o toamnă plină de noroc și de vești bune pentru trei zodii!
Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în prima jumătate a lunii noiembrie 2023. Au noroc la bani, în dragoste și carieră

Energia din prima săptămână a lunii noiembrie 2023 este cu adevărat prielnică pentru trei zodii din horoscop! Printre cele trei zodii norocoase se numără Capricorn, Berbec și Fecioară. Acești nativi vor avea parte numai de beneficii pe toate planurile, așa că este momentul să profite de oportunitățile care le ies în cale.

3 zodii protejate de Dumnezeu la început de noiembrie

În primul rând, Soarele în Scorpion este principalul binefăcător astrologic al începutului de săptămână din noiembrie. Marte, împreună cu Mercur în Scorpion, adaugă greutate energiei, punând accent pe toate planurile. Este cazul să vă faceți planuri mărețe și să vă îndepliniți dorințele. Oportunitățile se ivesc din locurile în care nici nu vă așteptați. Iată cele 3 zodii protejate de Dumnezeu. Câștigă toate bătăliile!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Abilitățile tale de manifestare sunt excelente la început de noiembrie. Așadar, dacă nu ai profitat de această întorsătură a destinului pentru a-ți aduce cele mai profunde dorințe la viață, ce mai aștepți? Lumânările, pietrele semiprețioase și chiar focurile de tabără te vor ajuta foarte mult în acest sens. Doar asigurați-vă să canalizați această energie în intenții care reprezintă binele vostru cel mai înalt.

Cu Jupiter retrograd în Taur și Venus în Fecioară arătându-vă drept binefăcători astrologici în această săptămână, vi se cere să acordați atenție micilor detalii, pe care deseori le delegeți subordonaților sau le lăsați în sarcina superiorilor. Lecțiile acestea te vor găsi pe astfel de căi. S-ar putea chiar să realizezi ceva important care te duce la un punct de cotitură în viața ta, pentru totdeauna.

De asemenea, asigurați-vă că abordați conversațiile și comunicările cu un strop de compasiune, astfel încât să vă puteți transmite mai ușor punctul de vedere pentru cei din jur.

Citește și: Horoscop zilnic 31 octombrie 2023. Oportunități mari pentru acești nativi, se înfiripă o iubire ca-n povești

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Energia de la începutul lunii noiembrie poate fi productivă pentru nativii Berbec. Cu cât vă permiteți să vă relaxați și să vă implicați mai mult cu această energie fericită, cu atât vă veți simți mai puternic săptămâna viitoare. Unii dintre voi s-ar putea chiar să vă treziți cu vechile hobby-uri și jocuri care vă aduc bucuria sufletului. Împărtășirea experienței cu prietenii și familia vă va invita și la mai multă distracție!

Soarele în conjuncție cu Marte în Scorpion este principalul binefăcător în acest moment. Dacă sunteți deschis la lecțiile pe care universul vrea să vă ajute să le învățați, vă veți da seama de ce Berbecul și Scorpionul (un semn de foc și apă) împărtășesc un guvernator planetar, și anume Marte. Pentru că a avansa în viață nu înseamnă întotdeauna să ștergi obstacolele din calea ta. Uneori, este mai bine să conservați resursele și să luați calea unei rezistențe mai mici, chiar dacă acele căi au și câteva obstacole.

Dacă te simți chemat, meditează la acest mesaj săptămâna aceasta, pentru a permite minții tale subconștiente să adauge cele două pene. Sufletul tău este mai înțelept decât crezi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele vor avea parte de lucruri bune în carieră mai ales că își pot mări finanțele. Profită de această binecuvântare pentru a restrânge cu adevărat ceea ce îți dorești pentru viitorul tău și cât de multă bogăție doriți să acumulați. S-ar putea chiar să găsești oportunități de a-ți crește valoarea sau de a fi mai căutat în carieră.

Cu Soarele în Scorpion opus lui Jupiter retrograd în Taur apărând ca influență astrologică principală săptămâna aceasta, vei beneficia de un echilibru între a ieși din zona ta de confort, câte un picior și a te ține de căile convenționale care s-au dovedit a fi în picioare. Venus în Fecioară te poate ajuta să aplici această înțelepciune și în viața ta amoroasă.

În plus, explorați lumea grădinăritului în această săptămână. itirea cărților pe acest subiect sau vizionarea câtorva videoclipuri vă poate oferi și o idee. Cine ştie? S-ar putea să aveți o pasiune de care nu știați până acum.

Citește și: Horoscop noiembrie 2023. Nativii care au parte de mari câștiguri, se bucură în sfârșit de roadele muncii lor. Previziuni astrale

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *