Cele mai admirate ținute la gala CFDA Fashion Awards 2023. Demi Moore, ravisantă într-o rochie argintie. Serena Williams, decolteu generos FOTO

Vedetele de la Hollywood au strălucit la gala decernării premiilor CFDA 2023.

Luni seară, 7 noiembrie, a avut loc decernarea premiilor CFDA Fashion Awards 2023, supranumite și „Oscarurile Modei”, o celebrare anuală a talentelor din industria modei americane. Ca deobicei, vedetele de la Hollywood au fost în centrul atenției.

Cele mai admirate ținute la gala CFDA Fashion Awards 2023

Anul acesta, gala CFDA Fashion Awards 2023 a fost găzduită de American Museum of Natural History, în New York. Vedetele internaționale au luat cu asalt covorul roșu și și-au etalat ținutele spectaculoase.

Serena Williams (42 de ani) a participat la Gala CFDA Fashion Awards. Ea a primit premiul CFDA Fashion Icon Award, ea fiind și prima sportivă care intră în posesia acestui trofeu. Fosta tenismenă a atras toate privirile.

Serena Williams arată fabulos după a doua naștere

Pentru acest eveniment, Serena Williams a ales o ținută îndrăzneață: o rochie neagră, lungă și lucioasă, cu un decolteu generos, marca Thom Browne.

„Navigatorul meu personalizat, pentru a completa ținuta din această seară”, a scris Serena Williams, pe Instagram.

Serena Williams/ foto: profimedia

Demi Moore, rochie cu spatele gol la 60 de ani

Și Demi Moore a fost ravisantă într-o rochie argintie, la gala CFDA Fashion Awards 2023! Actrița de 60 de ani a strălucit pe covorul roșu, la fel cum o făcea cu 20 sau 30 de ani în urmă. Vedeta a purtat o superbă rochie argintie, din paiete, cu umerii goi.

Demi Moore/ foto: profimedia

La evenimentul găzduit de American Museum of Natural History, în New York, și Kim Kardashian a cucerit toate privirile într-o rochie neagră, în stil gotic, cu cristale spectaculoase. Vedeta și-a asortat ținuta Chrome Hearts cu o pereche de sandale transparente cu platformă neagră. Kim a optat pentru un coc lejer, iar bretonul i-a încadrat perfect chipul, amintind de look-ul supermodelelor anilor ’90.

Gala CFDA Fashion Awards 2023 ar fi trebuit să fie găzduită de Sarah Jessica Parker, însă actrița din „Sex and the City Sarah” a renunțat cu o săptămână înainte din cauza unor „circumstanțe neprevăzute”. În cele din urmă, Actrița Anne Hathaway a prezentat evenimentul grandios!

Citește și: Ce se poate găsi la Muzeul Figurilor de Ceară, deschis în Park Lake din Capitală. De unde pot fi achiziționate biletele și costă

Ce este Gala CFDA Fashion Award

La gala CFDA, organizată anual, se recompensează contribuţiile deosebite aduse modei americane de către persoane din toate domeniile industriei şi artelor asociate. Se acordă distincţii pentru design de excelenţă în domeniul articolelor de îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi, accesorii, precum şi pentru realizări speciale în jurnalism, viziune creativă şi pentru întreaga carieră.

De altfel, Consiliul creatorilor de modă americani (Council of Fashion Designers of America – CFDA) este o asociaţie non-profit care cuprinde peste 350 de profesionişti ai modei din SUA.

Creat în 1962, CFDA promovează moda ca ramură a artei şi culturii americane, îmbunătăţeşte normele artistice şi profesionale, defineşte un cod al practicilor etice şi emite o judecată imparţială şi onestă asupra calităţii estetice a creaţiilor. Tot CFDA stabileşte datele Săptămânii Modei la New York.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *