Cele mai frumoase plaje de lângă Sunny Beach. Locuri cu nisip fin pentru o vacanță reușită în Bulgaria

Cele mai frumoase plaje de lângă Sunny Beach Bulgaria. Fie că vorbim de litoral sau zona muntoasă, mii de turiști aleg să se relaxeze în fiacre vară, la bulgari.
Cele mai frumoase plaje de lângă Sunny Beach. Locuri cu nisip fin pentru o vacanță reușită în Bulgaria

Cele mai frumoase plaje de lângă Sunny Beach Bulgaria, pe care nu trebuie să le ratați. Bulgaria a devenit în utimii ani, una dintre cele mai alese destinații de vacanță. Fie că vorbim de litoral sau zona muntoasă, mii de turiști aleg să se relaxeze în fiacre vară, la bulgari. În cazul în care nu aveți idee unde să vă petreceți concediul, vă prezentăm mai jos care sunt cele mai frumoase plaje de lângă Sunny Beach Bulgaria.

Cele mai frumoase plaje de lângă Sunny Beach Bulgaria, extrem de apreciate de români

Irakli Beach

Emona este un sat și o stațiune de litoral din sud-estul Bulgariei, situat în municipiul Nesebăr din provincia Burgas. Plaja Irakli este la 5 km de Emona, care se află aproape de Capul Emine.

În apropiere se află ruinele cetății antice. Emona este renumită pentru că a fost locul de naștere al regelui trac Rhesus, care a luptat în războiul troian.

Irakli Beach

Conform Iliadei lui Homer, el a fost ucis de Ulise și Diomede. Aici, temperatura medie a mării este de 15 grade C. Cea mai rece apă este în Februarie, iar cea mai caldă în August, 25 de grade C.

Sandy Beach lângă Byala

Plaja este situat în sud-vest de Sunny beach. Distanța de la cel mai apropiat oraş Varna este 56.0km. Călătorie la Varna durează aproximativ 53 minute. Temperatura medie a mării este de 15℃. Cea mai rece apă este în Februarie (7℃). Cea mai caldă apă este în August (25℃).

Plaja din Sunny Beach este una dintre cele mai animate dintre stațiunile bulgărești de la malul Mării Negre. Are atât zone organizate cu șezlonguri și umbrele, cât și zone de plajă liberă. În partea de nord a stațiunii Sunny Beach plaja este mai ingusta, devenind apoi mai lată cum te îndrepți spre centru si sud.

Plaja Cacao Beach

Este cunoscută pentru petrecerile care se țin aici pe timp de vară, unde sunt invitați unii dintre cei mai faimoși DJ din lume. Stațiunea este la 337 kilometri de București, pe traseul cel mai scurt.

Cele mai frumoase plaje de lângă Sunny Beach. Stațiunea Duni

Are aproximativ 4.5 kilometri în lungime și în unele locuri atinge chiar și 150 de metri lățime. Stațiunea Duni, cu circuit închis, se află într-un golf, iar plaja de aici este mai liniștită.

Aerul din Duni are un parfum unic de mare și de padure. Duni se afla la 37 de kilometri de Burgas și la 352 kilometri distanță de București.

Plaja Obzor

Este una dintre cele mai mari din Bulgaria, cu peste 7 kilometri lungime și o lățime în anumite zone de 100 de metri. Plaja de aici devine mai lată în dreptul hotelurilor HVD Reina del Mar, HVD Miramar si până la Sol Luna Bay.

Plaja Obzor

Partea de nord este dominată de stânci cu înălțimi de până la 70 de metri, în timp ce în partea de sud găsești plaje cu nisip fin.

Cele mai frumoase plaje de lângă Sunny Beach: Shkorpilovtzi la 42 km sud de Varna

Se află între Varna și Obzor și are cea mai lungă și cea mai mare bandă de nisip de pe litoralul bulgăresc de la malul Marii Negre (13 kilometri lungime si 100 metri lățime). Găsiți Shkorpilovtzi Beach la aproximativ 42 km sud de Varna.

Plaja Primorsko

Este printre cele mai lungi de pe coasta Marii Negre din Bulgaria și este alegerea tinerilor bulgari care vin aici în număr mare și care se cazează în pensiuni, camping-uri sau la căminele studențesti din zonă.

Plaja are o vedere frumoasă, are nisip fin și auriu, iar printre activitățile pe care le puteți face aici se numără croazierele cu barca sau snorkeling.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *