Cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Locuri superbe, unde poți să mergi dacă vrei o vacanță liniștită

Unde te poți bucura de liniște
Cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Locuri superbe, unde poți să mergi dacă vrei o vacanță liniștită

Vacanțele sunt făcute pentru relaxare! Oamenii caută în permanență locuri liniștite, unde să se odihnească și să se bucure de ceea ce le place. Multora le este pe plac marea, însă preferă să ajungă pe o plajă fără prea multă agitație. Din fericire, există! Și sunt chiar la noi. Vei vedea mai jos unde sunt plajele din România unde nu ești deranjat de muzică sau diferiți vânzători de porumb sau înghețată.

Cele mai frumoase plaje sălbatice din România

Plaja Gostinu

Nu este vorba despre o plajă la Marea Neagră, ci se află pe malul Dunării, aproape de Giurgiu, la aproximativ 70 de kilometri de București. Are nisipi fin, iar intrarea în apa Dunării este lină. Pe margine sunt copaci sub care poți sta la umbră. De asemenea, aici poți și să pescuișeti dacă ești fan acestui sport.

Plaja Doaga

Este o zonă aflată în mijlocul pădurii, pe malul lacului cu același nume, în județul Vrancea. Acolo se află un camping pentru corturi, dar și câteva locuri în care se poate servi masa. În apa lacului se pot face scufundări, scrie playtech.ro.

Plaja 23 August

Mulți oameni trec prin localitatea 23 August spre Vama Veche. La această plajă se ajunge pe drumul pietruit și ar fi bine să ai apă și mâncare la tine dacă îți dorești să stai mai mult timp. Poți campa pe plajă, iar pescarii din zonă îți pot vinde pește ca să îl pregătești pe grătar.

Vezi și – Când și cum se aplică corect crema cu factor de protecție solară. Reguli esențiale de urmat înainte de a sta la plajă

Plaja Periboina

Este o plajă sălbatică pe malul lacului Sinoe, acolo unde apele lacului se contopesc cu marea. Este la 30 de kilometri de Constanța și este o loc destul de rar vizitat de oameni.

Plaja Sulina

Sulina este unul dintre principalele orașe din Delta Dunării. Nu se poate ajunge cu mașina deoaredce se află chiar la capătul Deltei. Mașinile rămân la Tulcea, iar de acolo urmează un drum spectaculos cu barca, pe canalele Dunării. Plaja Sulina este la doi kilometri de oraș. Poți ajunge pe jos, cu bicicleta sau cu un taxi.

Plaja Gura Portiței

Se află la 50 de kilometri de Tulcea, între Lacul Golovița și Marea Neagră. Drumul trece prin cel mai mare sat de pescari din țară, Jurilovca. La Gura Portiței, se organizează zilnic excursii ghidate pe canalele Deltei Dunării sau se pot închiria bărci cu motor sau vâsle.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
5.1 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *