Cele mai infidele semne din zodiac. Nu poți construi o relație de lungă durată cu acești nativi

Ei nu se pot abține de la aventuri

Scris de: Daoud Andra

13 Feb. 2024

Cele mai infidele semne din zodiac. Nu poți construi o relație de lungă durată cu acești nativi

Atunci când vine vorba despre iubire, unele zodii preferă să investească timp și energie în relații de lungă durată, care să le aducă satisfacție pe termen lung. Alți nativi, pe de altă parte, nu sunt adepții relațiilor lungi, ci preferă să aibă aventuri care să le provoace simțurile. Care sunt cele mai infidele semne din zodiac, potrivit astrologilor.

Acestea sunt cele mai infidele semne zodiacale

Când vrei să construiești o relație de durată sau o familie, trebuie să te asiguri că și partenerul este pe aceeași lungime de undă și că își dorește același lucru. Dacă persoana de care te-ai îndrăgostit este mai degrabă adepta relațiilor pasagere și a aventurilor, sunt șanse mici să o faci să stea într-o relație clasică, fără să calce strâmb.

Astrologii au identificat câteva zodii care se plictisesc repede în relații și care vor tot timpul ceva nou. Atunci când sunt de mult timp într-un cuplu, sunt șanse mari ca acești nativi să caute și altceva, pe lângă relație. Iată care sunt zodiile pentru care fidelitatea nu este un punct forte!

Citește și: Zodii care nu iartă și nu uită. Acești nativi sunt faimoși pentru ranchiuna pe care o poartă ani de zile

Gemeni

Atunci când se îndrăgostesc, ar face totul pentru persoana iubită. Acest lucru nu este însă suficient pentru acești nativi renumiți pentru dualitatea lor. Dacă se plictisesc într-o relație sau apare ceva mai promițător, nu se despart, ci aleg să aibă alte aventuri în paralel. Nu sunt neapărat adepții lucrurilor profunde, se mulțumesc cu legături superficiale, pe care știu să le ascundă. Mint și se prefac cu nonșalanță și nu recunosc că au călcat strâmb nici atunci când sunt prinși cu minciuna.

Săgetător

Acești nativi se îndrăgostesc foarte ușor și lucrurile evoluează rapid în relații. La fel de repede se și plictisesc și caută mereu ceva nou. Săgetătorii iubesc aventura și au nevoie permanent de adrenalină, astfel că ajung să dezvolte aventuri paralele, pentru a-și satisface curiozitatea. Sunt pasionali și nu duc lipsă de imaginație, astfel că nu te poți plictisi lângă ei, însă sunt șanse mari ca ei să se plictisească repede lângă tine.

Citește și: Zodiile care nu cred în iubire. Acești nativi sunt cel mai greu de suportat, fug mereu de relații serioase

Vărsător

Nativii Vărsător au un apetit extraordinar pentru schimbări, pentru aventuri și pentru călătorii, așa încât statornicia nu este ceva ce să ia în calcul, nici măcar în relații. Dacă vrei ceva de durată, nu te baza pe un Vărsător, pentru că este posibil să te dezamăgească. Atât timp cât este atașat emoțional, nu va face greșeli în relație. În momentul în care va începe să se plictisească, o să caute permanent lucruri noi, care îl vor îndepărta de partener. Indiferent cât de puternică ar fi dragostea, nu poate schimba firea unui om.

Alte zodii care nu pot fi încadrate în categoria celor fidele, dar nu sunt neapărat cele mai infidele sunt: Berbec, Pești, Leu și Scorpion.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *