Cele mai norocoase nume de fete. Ce semnificație specială ascund

Decizia de a alege un nume pentru copil apartine tie și partenerului tău , chiar dacă nu-i nimic rău în a fi deschisă la sugestii.
Cele mai norocoase nume de fete. Ce semnificație specială ascund

În cazul în care vă pregătiți să deveniți părinți, iar copilul care va veni pe lume este o fetiță, iată ce nume deosebit îi puteți pune. Ba mai mult, dacă vă gândiți ca acesta să fie și norocos, atunci cu siguranță trebuie să vă decideți asupra unui nume dintre cele de mai jos menționate. Iată cele mai norocoase nume de fete și ce semnifiație au.

Care este semnificația acestor nume norocoase

Decizia de a alege un nume pentru copil apartine tie și partenerului tău , chiar dacă nu-i nimic rău în a fi deschisă la sugestii. Iată câteva variante de nume interesante și norocoase.

Olga

Deși au încredere în sentimentele și intuiția lor, fetele care poartă acest nume comit mai des acte grave sub influența concluziilor minții.

Cele mai norocoase nume de fete
Cele mai norocoase nume de fete

Datorită acestei abordări, ele rezolvă cu succes problemele și ies învingătoare din situații dificile de viață. Numele de Olga este întruchiparea inteligenței și fericirii.

Catherine

Numele Catherine nu aduce numai fericire, ci șio minte analitică, hotărâre și capacitatea de a-și realiza fiecare par. De aceea, majoritatea femeilor cu acest nume sunt ambițioase, active și pozitive.

Felicia

Acest nume înseamnă fericire sau soartă fericită. Se crede despre acest nume că femeia care îl poartă va avea mai multe șanse în viață să găsească fericirea, că va fi iubită și respectată de familia ei.

Elena

Se spune că, majoritatea femeilor cu acest nume primesc o soartă ușoară. Le este destul de ușor să urce pe scara carierei. Cei care poartă acest nume sunt de obicei iubiți, apreciați și respectați de rude și prieteni.

Natalia

Natalia este o norocoasă a sorții. Cele care poartă acest nume au încredere în ele și știu să-și apere punctul de vedere.

Tatiana

Acest nume aduce noroc. În ciuda oricăror dificultăți în viață, fetele cu acest nume rămân mereu într-o dispoziție bună.

Irina

Acest nume radiază o energie puternică de activitate și intenție. Datorită acestui fapt, cele care îl poartă pot obține cu ușurință un mare succes atât în viața personală, cât și în carieră.

Dalia

În mitologia țărilor slave, în Lituania îndeosebi, Dalia era zeița norocului și a maternității. Ea avea menirea de a proteja tinerele, de a aduce norocul și bunăstarea în familie.

Victoria

Se crede că fetițele botezate cu acest nume sunt destinate să își croiască singure un destin exemplar și să ajungă faimoase. Victoria este sortită să aibă mult noroc în viață, să învingă toate obstacolele și să profite de toate șansele.

Laura

În Imperiul Roman, doar învingătorii purtau cununi de laur, iar numele acestei plante vorbește despre glorie și succes. În tradiția biblică, Laura însemna faimă și prosperitate. Laura se numără categoric printre cele mai frumoase nume de fete care aduc noroc.

Evangelina

Se crede că fetele botezate cu acest nume vor avea un destin binecuvântat și că vor răspândi norocul și bucuria în jurul lor. Acest nume derivă din latinescul „evangelium” care însemna „purtătorul veștilor bune”, o altă metaforă pentru șanse și noroc. Deși este mai un nume mai rar, este deosebit și ales de mulți părinți pentru fetele lor.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
7.6 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.