Cele mai posesive și geloase zodii din horoscop. Acești nativi te scot din sărite, controlează totul în relații

Sunt cu ochii în patru la fiecare pas

Scris de: Daoud Andra

09 Mar. 2024

Cele mai posesive și geloase zodii din horoscop. Acești nativi te scot din sărite, controlează totul în relații

Atunci când vine vorba despre dinamica în cuplu, unii nativi îi oferă libertate și încredere deplină partenerului, în timp ce alții simt nevoia să controleze și să știe totul. Ele sunt cele mai posesive și geloase zodii, care vor să aibă acces la tot ce ține de partener. Pentru ele nu s-a inventat cuvântul ”intimitate”.

Acestea sunt cele mai posesive și geloase zodii

Mulți sunt de acord că gelozia este un factor toxic în relații. Cu toate că încearcă să o tempereze și să o controleze, unele zodii pur și simplu nu își pot ține în frâu pornirile posesive. Simțul proprietății este foarte dezvoltat la acești nativi și vor să fie întotdeauna siguri că nu atentează nimeni la ce este al lor.

Citește și: Viața acestor 3 zodii ia o întorsătură neașteptată. Încep o viaţă nouă plină de belșug și fericire

Taur

Nativii Taur sunt foarte implicați în relații, dau totul și sunt loiali, astfel că au pretenția ca și partenerul să fie la fel. Nu au încredere de la început și simt nevoia să își treacă jumătatea prin diverse probe și teste, până când se conving că merită să aibă încredere. Taurii nu tolerează minciuna și trădarea, iar dacă partenerul a călcat strâmb, nu prea sunt șanse de împăcare. Cu toate acestea, gelozia lor este mai mult sub formă de protecție. Ei apără relația și nu vor ca nimeni să atenteze la armonia din cuplu, nici măcar partenerul.

Rac

Acești nativi sunt dependenți de relațiile pe care le au cu cei din jur. Sunt familiștii zodiacului și cel mai bine se împlinesc prin relații de iubire. Racii au o teamă foarte mare de abandon și tocmai din acest motiv sunt geloși și posesivi. Ar face orice să nu piardă partenerul și sunt dispuși să ofere totul, doar pentru ca jumătatea lor să nu fie tentată să înșele. Dacă partenerul nu le răspunde cu aceeași monedă, pot deveni suspicioși.

Citește și: Cele 5 zodii care au norocul scris în frunte. Sunt destinate să fie milionare în 2024

Leu

Nativii Leu sunt pasionali, cuceritori, iar atunci când pun mâna pe ”pradă” trebuie să simtă că este a lor. Nimeni nu trebuie să atenteze la ce le aparține, iar dacă simt că există un pericol, nu ezită să atace. Leii vor să fie în centrul atenției pentru partener, iar atunci când nu se întâmplă acest lucru, devin bănuitori. Un Leu poate fi gelos și dacă partenerul butonează telefonul în timp ce vorbește cu ei și nu le oferă atenție 100%. Atunci când există comunicare și reușesc să treacă peste această barieră, Leii se dedică total relației respective.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *