Cele mai potrivite flori pentru prima zi de școală. Cum să o impresionezi pe doamna învățătoare

Cele mai potrivite flori pentru prima zi de școală. Cum să o impresionezi pe doamna învățătoare

Impactul pe care profesorii îl au asupra vieții copiilor este incomensurabil. Școala este refugiul sigur al elevilor și a doua lor casă. Dascălii acționează ca doi părinți, terapeuți și, în cele din urmă, ca cineva la care să apeleze atunci când viața devine grea. Prin urmare, părinții trebuie să le mulțumească cadrelor didactice pentru că au modelat gândirea copiilor, atitudinea lor, toleranța față de cei care sunt diferiți de ei înșiși etc. Și o pot face printr-un buchet frumos de flori.

Flori deosebite pentru prima zi de școală

Floarea soarelui

Se știe că floarea soarelui simbolizează fericirea și loialitatea. Petalele galbene strălucitoare, tulpina înaltă și baza uriașă radiază veselie și energie pozitivă. Un buchet de floarea soarelui este modalitatea perfectă de a răspândi un zâmbet pe chipul doamnei profesoare și de a-i demonstra aprecierea pentru tot ceea ce face pentru tine la școală.

Orhidee

Orhideele sunt un cadou nemaipomenit și o alegere perfectă de floare pentru a simboliza recunoștința și aprecierea. Nu numai că sunt frumoase la vedere, dar, cu îngrijirea adecvată, vor rezista în jur de șase săptămâni. Nu vei găsi niciodată două orhidee care arată exact la fel și nu există alte specii de flori care să semene cu o orhidee. Unicitatea ei o face floarea perfectă pentru a-i arăta doamnei învățătoare cât de valoroasă este pentru tine.

Citește și Unde să ții orhideea ca să-ți meargă bine în casă. Așa atragi banii și protecția divină

Dalia

Daliile vin în peste 50.000 de soiuri și înfloresc în aproape orice culoare și dimensiune. Pe lângă frumusețea naturală, această floare reprezintă puterea interioară și pozitivitatea. Fii sigură că doamnele profesoare vor zâmbi la vederea unui astfel de buchet deosebit.

Trandafiri

Trandafirii sunt clasici, frumoși și eleganți, perfecți pentru aproape orice ocazie. Deși această floare este asociată, de obicei, cu romantismul, ea simbolizează și prietenia, și aprecierea. Venind într-o varietate de culori, pur și simplu nu poți da greș în fața învățătoarei.

Gerbera

În mod tradițional, gerbera simbolizează inocența copilăriei. Aceste flori reprezintă, de asemenea, fericirea și recunoștința, motiv pentru care pot fi alegerea perfectă de cadou în prima zi de școală.

Crizanteme

Crizantema este o floare veselă și plină de culoare în răcoarea toamnei. Acestea simbolizează loialitatea, generozitatea, onestitatea și prietenia. Totodată, se crede că un buchet de crizanteme va aduce noroc și fericire în casă. De ce să nu le dăruiești profesoarelor tale un buchet colorat de crizanteme?

Crini

Crinii, cu petalele sale parfumate, simbolizează puritatea, admirația, dragostea și energia. Frumusețea lor unică poate fi cadoul perfect pentru a le impresiona pe doamnele învățătoare la început de an școlar.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce are Doinița Oancea de pe platoul “Inimă de țigan” în casă
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *