Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022. Au atras atenţia tuturor

Met Gala 2022 a reunit cele mai cunoscute vedete, dar multe dintre acestea n-au făcut cea mai bună impresie pe covorul roșu. Iată cele mai prost îmbrăcate celebrități.
Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022. Au atras atenţia tuturor

Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022, unul dintre evenimentele care a reunit pe covorul roșu cele mai cunoscute vedete. Met Gala a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

Tema evenimentului, „Gilded Glamour” simbolizează Epoca de aur a Americii, spre finalul 1990, când Statele Unite au cunoscut o creștere economică masivă. Așa cum era de așteptat, unele celebrități n-au înțeles prea bine tema și n-au făcut cea mai bună impresie. Au atras atenția tuturor într-un sens negativ.

Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022

Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022

1. Emily Ratajkowski

Manechin de succes, Emily are un corp foarte frumos, dar, din păcate, ținuta aleasă nu i-a pus în valoare silueta. Aceasta a purtat o ținută Versace, însă nu a făcut o impresie bună. Prea multă piele la vedere, iar croiala fustei i-a dezavantajat picioarele. Așa nu pentru Emily Ratajkowski.

Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022

 2. Camila Cabello

Cântăreața și compozitoarea în vârstă de 25 de ani, Camila Cabello a purtat la Met Gala 2022 o rochie albă Prabal Gurung. Ținuta ei din două piese, mai exact partea de jos ne-a dus cu gândul la o rochie de mireasă puțin încărcată. Corsetul decupat sub bust, cu șireturi a arătat totuși destul de multă piele pentru evenimentul care a avut loc la New York.

Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022

3. Kylie Jenner

Se poartă rochiile de mireasă la evenimentele glamour din acest an? Poate că nu, dar Kylie Jenner, asemenea Camilei Cabello, a ținut să-și facă apariția într-o rochie albă semnată Off-White. Ansamblul reinterpretat compus dintr-un tricou plasă, o fustă cu volane și o șapcă de baseball, cu voal a fost puțin prea încărcat și nu în tema evenimentului. Însă, în stilul consacrat, Kylie a bifat o apariție care a acaparat toate privirile.

Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022

4. Sza

Un nou exemplu de așa nu, este prea mult. Cântăreața Solana Imani a reinterpretat tema de la Met Gala în stil excentric. Nota glamour a fost înlocuită cu un decolteu generos, pantaloni din latex negri și mănuși în același ton. Ca să fie o pată de culoare, a mizat pe rochia roz cu drapaje, la care a asortat o pălărie neagră imensă.Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022

5. Gwen Stefani

Cântăreața Gwen Stefani a fost o apariție plină de culoare pe covorul roșu de la Gala Met 2022. Se știe că artista are o afinitate pentru ținutele extravagante, colorate, așa că a optat pentru o ținută neon din două piese. Creația Vera Wang i-a pus în valoare prea puțin silueta, deoarece fusta amplă și florile din jurul taliei i-au acoperit foarte mult corpul. Cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022

6. Chloe Bailey

Încă o apariție care a atras atenția tuturor, dar nu pentru a aduna foarte multe laude a fost Chloe Bailey. Cântăreața a optat pentru o rochie strălucitoare cu design abstract și bust asimetric. Rochia cu volume nu mai avea nevoie de colierul cu aripi lungi, fiind deja destul de încărcată. Nici manichiura cu unghii foarte lungi nu este cea mai potrivită.

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *