Cele trei zodii care vor avea 7 ani de ghinion. Necazurile vin de la jumătatea lunii decembrie

Aceștia sunt cei mai ghinioniști nativi

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2023

Cele trei zodii care vor avea 7 ani de ghinion. Necazurile vin de la jumătatea lunii decembrie

Sfârșitul de an vine cu provocări semnificative pentru unele dintre zodii. Astrele nu sunt de partea lor, astfel că este posibil ca ghinioanele să se țină lanț de acești nativi, în perioada următoare. Care sunt zodiile care vor avea 7 ani de ghinion, potrivit previziunilor astrale.

Nativii care vor avea 7 ani de ghinion

În timp ce unii nativi vor avea parte de noroc în tot ce își propun să facă la final de an, alții vor fi loviți de ghinion. Astrele nu sunt de partea lor, iar problemele încep să apară, pe diverse planuri, încă de la jumătatea lunii decembrie. Iată care sunt zodiile cele mai afectate!

Citește și: Zodiile care nu fac casă bună împreună. Nu sunt compatibile deloc în relație

Leu

Ghinionul îi va lovi pe acești nativi chiar înainte de Sărbători. La locul de muncă, pare că nimic nu mai merge așa cum sperau, iar problemele se țin lanț. Poate fi vorba fie despre conflicte cu colegii, fie despre altercații cu șefii. Leii ar putea simți că cineva i-a luat în colimator și le-a pus gând rău pe final de an. Nu ar strica să își ia o vacanță de Sărbători, pentru a se relaxa, iar la începutul anului să își caute un nou loc de muncă.

Fecioară

Acești nativi vor avea parte de ghinion pe plan personal. Unele probleme în cuplu, pe care le-au ignorat în ultimul an, încep să iasă la iveală în prag de Sărbători. Este momentul ca nativii Fecioară să fie sinceri cu ei și cu partenerii și să tranșeze lucrurile, în caz contrar urmează numai nefericire. Certurile cu partenerul vor fi din ce în ce mai numeroase și mai aprinse. Astrologii îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să discute deschis, pentru a depăși problemele din relație. În caz contrat, sunt șanse mari să ajungă la despărțire.

Citește și: Cele 4 zodii protejate de o aură divină în 2024. Banii vor veni cu nemiluita, karma e de partea lor

Scorpion

Nativilor Scorpion nu le merge deloc bine în afaceri, la final de an. Deși părea că au dat lovitura, faptul că s-au relaxat și nu au mai muncit atât de mult își spune cuvântul. Stresul provocat de un potențial eșec în afaceri îi afectează și pe plan personal. Este posibil ca partenerul să își dorească să încheie relația, iar Scorpionii s-ar putea vedea și singuri, și falimentari, înainte de Sărbători. Vestea bună este că familia și prietenii îi vor ajuta să treacă mai ușor peste aceste eșecuri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *