Celebra cântăreață din România care și-a iertat soțul pentru infidelitate și a rămas prietenă cu amanta: “Ne-am luat în brațe, ne-am pupat”

A povestit totul, după mai bine de 30 de ani

Scris de: Daoud Andra

05 Jan. 2024

Se spune că viața bate filmul, iar o celebră cântăreață din România a trecut printr-o experiență care confirmă, încă o dată, această teorie. Îndrăgita interpretă a trecut peste faptul că a fost înșelată de soț și chiar a avut puterea să rămână în relații bune cu amanta acestuia.

O cântăreață din România a iertat infidelitatea soțului

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Încântă publicul cu melodiile ei de câteva decenii bune, însă puțini știu ce poveste de viață ascunde, în plan personal. Artista este căsătorită de mai bine de 50 de ani cu Viorel Croitoru și au rămas împreună, în ciuda provocărilor prin care a trecut relația lor.

În cadrul interviurilor PlayTalk, Elena Merișoreanu i-a dezvăluit Rebekăi Pascu faptul că a fost înșelată de soț, chiar cu prietena ei. Se întâmpla în perioada comunistă, atunci când cântăreața a fost plecată timp de 6 luni în Israel. Chiar dacă a fost avertizată cu privire la infidelitatea bărbatului, inițial nu a crezut.

Citește și: Ce pensie are, de fapt, Elena Merișoreanu după o viață de muncă. Suma uriașă care intră pe cardul familiei

Și-a dat seama că este ceva în neregulă, după ce a observat un detaliu schimbat în vitrina de acasă. Mai mult, prietena ei o evita după întoarcerea din Israel, iar artista a pus la cale un plan pentru a confrunta.

”Într-o zi, coboară liftul, eu așteptam. Cine coboară din lift? Ea. Zic: Fată, ești nebună? Tu nu vii să mă vezi? Ți-am adus un cadou. Când a văzut că o iau în brațe, o fi zis: Stai, că nu știe nimic. Și zic: Vii mâine pe la mine, că a venit sora mea din Ardeal și a făcut ciorbă de vițel.”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Celebra cântăreață din România care și-a iertat soțul pentru infidelitate și a rămas prietenă cu amanta
Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru, în tinerețe

De ce a ales să îi ierte pe amândoi

Prietena Elenei Merișoreanu a onorat invitația, iar artista a confruntat-o. Chiar dacă a fost luată prin surprindere, amanta a recunoscut totul, însă a avut și o explicație care a înduplecat-o pe artistă. Astfel, aceasta a decis să o ierte și au rămas în continuare prietene. Nici soțului ei nu i-a reproșat nimic, deși acesta a aflat, în cele din urmă, despre discuția celor două femei.

Citește și: Câte operații estetice are Elena Merișoreanu, de fapt. Puține femei au curajul ei

”Stăteam în salon. La un moment dat, i-am spus: Ție nu ți-e rușine? Tu, prietena mea, te iei cu bărbatul meu? Te arunc în gârlă! Mă duc pe Dâmbovița și te arunc acolo. S-a înnegrit la față, că eu venisem din bucătărie și aveam un cuțit mare în mână. Zic: Praf te fac!

S-a albit, s-a înnegrit, n-a mai putut să vorbească. La un moment dat, s-a ridicat în picioare și a zis: Știi ceva? Omoară-mă, taie-mă, fă ce vrei! Eu ți-am ținut bărbatul. Ți-am întreținut casa, l-am călcat, spălat. Dacă îl lua alta, îl lua de tot. Eu ți l-am păstrat cum l-ai lăsat.

Am luat-o în brațe, ne-am pupat și în ziua de astăzi suntem prietene. Nu i-am spus o vorbă lui bărbatul meu. Probabil a aflat, dar n-am avut această discuție”, a mai spus Elena Merișoreanu, în cadrul interviurilor PlayTalk.

Deși era hotărâtă să divorțeze atunci când a aflat despre infidelitate, Elena Merișoreanu a revenit la sentimente mai bune. Mama sa a sfătuit-o să nu facă acest lucru și să încerce să înțeleagă și să ierte acțiunile soțului său.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *