Celebra influenceriță care a murit subit la 35 de ani. Abia se căsătorise, fanii o plâng acum

Doliu în showbiz! O influenceriță cunoscută în mediul online a murit subit la 35 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator. Tânăra abia se căsătorise și avea patru copii. Fanii vedetei sunt în stare de șoc.

O celebră influenceriță a murit la doar 35 de ani

O influenceriță celebră din Statele Unite ale Americii, mamă a patru copii, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, în urma unui stop cardiac. Tânăra era foarte apreciată de fanii ei, care o plâng acum.

Mila de Jesus s-a stins din viață vineri, 12 ianuarie 2024, în urma unui stop cardiorespirator. Influencerița abia se căsătorise cu bărbatul vieții ei, George Kowszik! Cu doar patru luni înainte de a muri, cei doi și-au unit destinele.

Mila de Jesus avea 4 copii

Mila de Jesus, care a devenit faimoasă după ce a suferit o transformare fizică radicală, a murit la vârsta de 35 de ani în urma unui infarct, potrivit rapoartelor medicale.

Potrivit publicației The Mirror, Mila avea 4 copii dintr-o relație anterioară. Vedeta era originară din Bahia, Brazilia, dar se stabilitese în Boston, Massachusetts (SUA).

În noiembrie 2023, tânăra împlinise șase ani de la intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului, operație care i-a schimbat radical aspectul fizic. Ea a dezvăluit recent că se lupta cu psoriazisul (boală de piele) din iulie anul trecut: „Au trecut trei luni de când fac față acestei situații, 80% din corpul meu este afectat”.

Val de reacții din partea fanilor

La aflarea veștii triste, admiratorii Milei de Jesus au evocat momentul în care aceasta și-a pierdut mama cu aproximativ doi ani în urmă. Mulți au transmis și mesaje de condoleanțe.

„Mi-aș dori să poți apari și să spui că a fost doar o farsă. Un test pentru a vedea cât de mult ești iubită! Odihnește-te în pace, Mila, și îți mulțumesc foarte mult că ne-ai învățat cum să zâmbim chiar și în mijlocul haosului vieții”, a transmis o fană, în timp ce altcineva a postat: „Atât de trist, Doamne, multă lumină, Mila. Odihnește-te în pace”.

Și copilul ei, Pedro, a scris un mesaj emoționant: „Odihnește-te în pace, mamă. Te iubesc atât de mult și nimeni nu mă va iubi niciodată ca tine. Dumnezeu să te ierte”. Prietena ei, Eduarda Gaia, și-a amintit ultima lor discuție: „Îmi voi aminti pentru totdeauna ultima noastră conversație la telefon! Te iubesc atât de mult”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *