Celine Dion, mărturisiri cutremurătoare despre boala gravă cu care se luptă: “Am spasme”

Celine Dion, declarații despre problemele cu care se confruntă: "Îmi pare atât de rău"
Celine Dion, mărturisiri cutremurătoare despre boala gravă cu care se luptă: “Am spasme”

Celine Dion se confruntă cu probleme grave de sănătate. Celebra cântăreață a făcut mărturisiri dureroase cu privire la ceea ce i se întâmplă.

Problemele de sănătate cu care se confruntă Celine Dion o țin departe de scenă. Vedeta a anulat zeci de concerte în ultima perioadă și a sperat că va scăpa de probleme, însă lucrurile nu s-au întâmplat tocmai conform planului său.

Celine Dion, urmările bolii cu care se confruntă

Celine Dion a slăbit mult din cauza problemelor pe care le are. Recent, a declarat că se simte mai bine, însă în continuare are spasme.

“”Mă simt puţin mai bine… dar încă mi se întâmplă să am spasme. Îmi pare atât de rău că trebuie să schimb încă o dată datele turneului meu din Europa; prima dată s-a întâmplat din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele”, a spus Celine Dion.

Celine Dion își asigură fanii că face tot ceea ce ține de ea pentru a-și reveni și pentru a putea avea din nou concerte. Recent, a anulat toate spectacolele pe care le avea programate pentru anul 2023.

„Pentru a fi pe scenă, trebuie să mă aflu în cea mai bună formă fizică a mea. Şi, ca să fiu sinceră, abia aştept asta, dar nu sunt deocamdată complet pregătită. Fac tot ce ţine de mine pentru a reveni 100% şi să urc din nou pe scenă, pentru că meritaţi acest lucru”, a mai spus artista, scrie okmagazine.ro.

Artista a publicat și un mesaj pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Boala de care suferă Celine Dion

Potrivit informațiilor apărute în presă, Celine Dion ar avea distrofie musculară, o afecțiune ereditară care atacă mușchii corpului și îi slăbește. Nu există un tratament pentru a scăpa de această boală, însă evoluția ei poate fi încetinită cu ajutorul unor medicamente și terapii.

Ce spun cei din familia lui Celine Dion despre starea sa

În urmă cu câteva luni, Claudette Dion, sora celebrei cântărețe, a declarat că aceasta locuiește într-o casă construită special pentru ea, ca să fie cât mai aproape de locurile unde băieții ei își desfășoară activitățile.

“Casa este foarte aproape de școli private bune, pe care le-a căutat pentru băieții ei cei mici”, a declarat Claudette Dione.

Celine Dion a debutat în actorie

În anul 2020 și în 2021 cântăreața a filmat pentru “Text for you”. Momentan nu se știe când se va lansa filmul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *