Cerere de căsătorie inedită pe covorul roşu la Met Gala 2022. Cine a fost vedeta care a spus marele DA

Surpriză de proporții la Met Gala! A spus DA pe covorul roșu
Cerere de căsătorie inedită pe covorul roşu la Met Gala 2022. Cine a fost vedeta care a spus marele DA

Met Gala 2022 a fost un eveniment cu totul și cu totul special. Profitând de o ocazie unică, doi tineri cunoscuți s-au logodit. O cunoscută vedetă a fost cerută în căsătorie pe covorul roșu.

În timpul evenimentului Met Gala, Bobby Digi Olisa, fost candidat la Adunarea Statului New York, a cerut-o în căsătorie pe Laurie Cumbo, comisar al Departamentului pentru Afaceri Culturale al orașului New York. Aceștia se aflau pe scări, pe covorul roșu, în timp ce bărbatul s-a așezat în genunchi și a scos inelul, în așteptarea răspunsului iubitei lui.

Imediat după ce DA-ul a venit, toți cei prezenți în jurul lor au aplaudat puternic și i-au felicitat. Întregul moment a întrerupt interviurile în direct cu celebritățile deoarece toți invitații și-au îndreptat atenția către Laurie și Digi Olisa. Cu toții strigau: „Spune da”.

Laurie Cumbo nu se aștepta să fie cerută în căsătorie pe covorul roșu

Ulterior, Laurie Cumbo a declarat că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie tocmai pe covorul roșu la un eveniment atât de mare.

“Nu știam că se va întâmpla în această seară. Am tot vorbit despre asta. Am trecut prin atâtea și asta este o mare onoare și o mare binecuvântare”, a spus ea pentru Entertainment Tonight.

Digi Olisa a povestit apoi cum s-a gândit să o ceară în căsătorie pe iubita lui la Met Gala. Tânărul a declarat că nu a mai vrut să aștepte “momentul potrivit”, ci a făcut totul așa cum inima i-a dictat.

“Știi, întotdeauna e ca și cum ai încerca să aștepți momentul potrivit. Așadar, când este momentul potrivit, având în vedere tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial? Așa că am zis: ‘Astăzi vom face să se întâmple asta”, a spus Digi Olisa, scrie elle.ro.

Emoționată, Laurie Cumbo a declarat că a fost un moment de întoarcere în trecut pentru ea: la vârsta de 15 ani era stagiară, iar acum a fost pe covorul roșu de la Met Gala alături de viitorul ei soț, Digi Olisa.

Alte logodne care au avut loc la Met Gala

În anul 2018 rapperul Chainz a cerut-o în căsătorie pe Kesha Ward. De asemenea, în 2004 s-au logodit, tot la Met Gala, Donald Trump și Melania, actuala lui soție.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Ermurache Aurora Sarrya Georgeta

    MULTUMESC! ACEST ARTICOL,IN SFIRSIT, ESTE PERFECT! AURora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *