Cher, gest superb pentru refugiaţii din Ucraina. Ce a făcut cu vila ei de 85 de milioane de dolari

Artista a reacționat la criza refugiaților din Ucraina și vine în sprijinul celor rămași fără case.
Cher, gest superb pentru refugiaţii din Ucraina. Ce a făcut cu vila ei de 85 de milioane de dolari

Cher, gest superb pentru refugiaţii din Ucraina. De la declanșarea războiului declanşat de Rusia contra Ucrainei, o mulțime de vedete și-au oferit sprijinul celor care au nevoie. Printre acestea se numără și celebra cântăreaţă Cher, care vine în ajutor cu un gest impresionant.

Îndrăgita artistă s-a oferit să găzduiască persoanele refugiate din Ucraina chiar în casa ei. Aceasta vrea să ofere celor care fug din casele lor un loc sigur unde să stea. Anunțul a fost făcut pe contul ei de Twitter.

„Aș dori să primesc familiile ucrainene în casa mea. Acestea ar fi bine îngrijite si ar locui în siguranță.”

De asemenea, Cher le-a cerut oamenilor care se află în „poziția” ei să facă la fel și să-și ofere ajutorul.

„Mulți oameni din poziția mea trebuie să facă un pas în față. Dacă aș fi singură sau cu copiii mei, am fi fost traumatizați. Aș spera ca o persoană ca mine să aibă grijă de noi”, a mai scris Cher.

Cher, gest superb pentru refugiaţii din Ucraina

Cher, gest superb pentru refugiaţii din Ucraina

Legenda muzicii în vârstă de 75 de ani a fost absolut copleșită de conflict. Ea și-a folosit platforma pentru a îndemna la sprijin pentru poporul Ucrainei. Cher a afirmat:

„Trebuie să găsim modalități mai tangibile de a ajuta poporul ucrainean! Ce înseamnă de fapt cuvântul „sprijin” pentru lume?”.

Totodată, se pare că vedeta a avut și câteva probleme personale, care i-au îngrijorat pe fani. Cântăreața Cher a dezvăluit motivul pentru care a fost tăcută pe rețelele de socializare timp de aproape o săptămână. Ea a postat pe Twitter:

„Îmi pare rău că am fost MIA. Am avut probleme personale.”

Ea a răspuns și unui fan care a întrebat dacă este în regulă.

„Toți plângem, dar uneori, plângem cu un alt fel de lacrimi. Lacrimi care dor. Devenim copleșiți, ajungem la o limită. Apoi suntem forțați să depășim acea limită.”

Puțin mai târziu i-a asigurat pe fani că se simte „mai bine” și că trebuie să se „regrupeze și să repornească”.

Cine mai oferă ajutor oamenilor rămași fără case din Ucraina

Odată cu izbucnirea conflictului din Ucraina, foarte multe persoane publice și-au oferit ajutorul pentru refugiați. Locuitorii din Marea Britanie sprijină de asemenea ideea de a adăposti persoanele rămase fără casă în locuințele lor. Peste 150.000 de britanici  și-au exprimat interesul de a găzdui refugiații care fug de invazia Rusiei, a declarat ambasadorul națiunii în Marea Britanie.

A fost lansată chiar o schemă de sponsorizare, care le permite oamenilor și organizațiilor să ofere ucrainenilor un loc de cazare. Printre alte vedete care doresc să își pună la dispoziţie casa pentru refugiați se numără actorul Oscar Benedict Cumberbatch și liderul Sir Keir Starmer.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
8.5 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *