Cinci tratamente naturiste pentru sprâncene frumoase. Vei observa imediat diferenţa

Dacă ai sprâncene frumoase, acestea au un rol definitoriu pentru conturarea armonioasă a feței și un aspect plăcut
Cinci tratamente naturiste pentru sprâncene frumoase. Vei observa imediat diferenţa

Dacă dorești să ai sprâncene frumoase și să le îmbogățești aspectul în mod natural, ia în calcul aceste cinci tratamente naturiste cu efecte benefice pe termen lung.

1. Uleiul de cocos

Uleiul de cocos se regăsește în componența mai multor produse de frumusețe deoarece are multiple beneficii. Între acestea este recunoscut pentru capacitatea de a îngroșa firele de păr. De aceea, uleiul de cocos poate fi un remediu naturist excelent pentru sprâncene frumoase și dese.

Tratamentul se aplică extrem de simplu: încălzește o cantitate mica de ulei de cocoș în mâini și masează zona sprâncenelor. Pentru rezultate cât mai eficiente este indicat să fie lăsat să acționeze peste noapte. Dimineața, clătește sprâncenele cu apă călduță pentru a îndepărta uleiul rămas la suprafață.

2. Uleiul de măsline, preferat de toate femeile cu sprâncene frumoase

Uleiul de măsline conține vitaminele A și E care contribuie la creșterea părului. Vitamina A stimulează producția de sebum, în timp ce vitamina E hrănește fiecare fir de păr. Aceste proprietăți importante îi recomandă pentru îngrijirea naturală a sprâncenelor, așadar include-l în rutina ta de înfrumusețare. Uleiul de măsline folosit cu regularitate poate fi un remediu ideal pentru sprâncene mai dese. Masează de două ori pe săptămână sprâncenele cu acest ulei și lasă-l să acționeze cel puțin două ore.

3. Laptele

Laptele este un alt remediu naturist plin de proteine, vitamine și enzime care ajută la stimularea creșterii părului, dar și la întărirea firului de păr. Proteinele hrănesc rădăcinile firelor, prin urmare laptele este indicat pentru a îmbunătăți aspectul sprâncenelor nu foarte dese.

Pune laptele la încălzit într-un bol, apoi aplică-l pe sprâncene cu o dischetă demachiantă. Pentru rezultate eficiente este indicat să fie lăsat să acționeze cel puțin 15 minute, apoi se clătește cu apă rece.

4. Aloe Vera

Plantele de Aloe Vera sunt recunoscute pentru proprietățile lor vindecătoare, dar pot fi utilizate și pentru a stimula creșterea părului. Pentru sprâncene groase și dese, zdrobește frunzele de Aloe Vera și masează sprâncenele până când produsul aplicat este distribuit uniform și intră în piele. Acest remediu poate fi utilizat de două-trei ori pe săptămână.

5. Sucul de ceapă, ideal pentru sprâncene frumoase

Ceapa este un alt remediu naturist care ajută la creșterea frumoasă a sprâncenelor. Sucul de ceapă conține seleniu, sulf, minerale și vitamine, componente esențiale pentru creșterea părului. Sulful este responsabil pentru producerea țesutului de colagen care contribuie la creșterea armonioasă a sprâncenelor.

Dacă îți faci griji în privința mirosului de ceapă care va rămâne după aplicarea tratamentului naturist, acesta poate fi îndepărtat foarte ușor cu ajutorul sucului de lămâie. Folosit alternativ, sucul de lămâie poate oferi rezultate maxime împreună cu sucul de ceapă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *