Cine a apărut pe scenă, alături de Andra, la concertul din Germania. Emoția a fost la cote maxime

Surpriză mare pentru spectatori

Scris de: Daoud Andra

08 Apr. 2024

După ce a încheiat turneul național, Andra a dus cele mai îndrăgite melodii ale sale și pe scene internaționale. În urmă cu câteva săptămâni, a cântat la Londra, iar recent a avut un concert la Stuttgart, în Germania. Ce invitați speciali au apărut alături de ea pe scenă.

Andra, momente emoționante la concertul din Germania

Cântăreața Andra duce muzica populară românească peste hotare, la românii plecați din țară. Artista susține concertul ”Tradițional 2” în mai multe orașe din Europa și, după un recital extraordinar la Londra, a venit rândul românilor din Germania să o asculte live pe artistă.

Weekend-ul acesta, Andra a cântat pe o scenă din Stuttgart, Germania, în fața românilor stabiliți acolo. Nu a mers singură, ci a avut o serie de invitați speciali. Spectatorii au fost surprinși să îi vadă alături de Andra pe Carmen Tănase, Marius Manole, Maria Obretin și Lia Bugnar, din serialul Clanul. Și artiști consacrați de folclor au urcat pe scenă alături de Andra.

Vezi și: Ipostaze rare cu Andra în costum de baie. Ce ascunde pe sub haine soția lui Măruță, singurele imagini cu ea dezbrăcată

Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Frații Advahov, Mioara Velicu, dar și fratele și cumnata artistei au cântat alături de ea, în Germania. Românii au venit la Stuttgart să o vadă pe artistă din toate culțurile Germaniei, dar și din Italia sau Elveția.

”O surpriză de neuitat la ‘Tradițional 2’ în Germania! Am avut onoarea să urce pe scenă niște talente extraordinare: Carmen Tănase, Marius Manole, Maria Obretin și Lia Bugnar, acești actori remarcabili care au strălucit cu câteva ore înainte într-o piesă de teatru, tot la Stuttgart. Emoția a fost la cote maxime pe scenă. Mulțumim pentru momentul senzațional de care s-au bucurat cei prezenți”, a scris Andra, la scurt timp după concert, pe Facebook.

Andra a cântat câteva melodii alături de Carmen Tănase

Primul artist român care a cântat pe Wembley Arena

Pe 20 martie, Andra a susținut concentrul ”Tradițional 2” la Londra. Artista a adunat 13.000 de oameni pe Wembley Arena și este prima cântăreață din România care are spectacol acolo.

„Practic eu sunt primul român care a ajuns să cânte aici și acest moment a fost marcat de faptul că a fost sold out. Ei au o tradiție atunci când ai primul concert pe Wembley Arena și ești sold-out. La primul concert ei îți oferă o plachetă pe care o și pun acolo. O așează lângă ceilalți artiști care au cântat. James Arthur a cântat cu o seară înainte. Whitney Houston a mai cântat aici.

Vezi și: Cum au apărut împreună Andra și sora ei, de Paștele Catolic: “Sărbătorim”. Rar sunt văzute așa

Organizatorii nu au avut niciodată un astfel de public și o astfel de muzică. Muzică tradițională românească. Ei au fost șocați, au suplimentat cu bodyguarzi. Românii au început să danseze. Ai noștri au chiuit, au dansat”, a povestit artista, la Pro TV, la scurt timp după ce s-a întors din Marea Britanie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *