Cine a câștigat America Express 2023. Detalii incredibile despre cuplul-surpriză care a luat marele premiu

Trei echipe au ajuns în marea finală
Cine a câștigat America Express 2023. Detalii incredibile despre cuplul-surpriză care a luat marele premiu

Filmările pentru America Express – Drumul Aurului au avut loc în vara anului trecut, iar emisiunea este difuzată acum la Antena 1. Deși încă nu a ajuns la final, s-a aflat cine s-a calificat în marea finală, dar și cine a câștigat America Express 2023, plecând acasă cu premiul de 30 000 de euro.

Cine a câștigat America Express 2023. Trei echipe au ajuns în marea finală

America Express a ajuns la cel de-al cincilea sezon, celelalte patru fiind filmate toate în Asia. Totul a fost filmat în zona Mexic, Guatemala, Columbia.

Cele nouă echipe care au intrat în concurs sunt formate din: Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru, rapperul Puya şi soţia sa, Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, comedianții Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja şi prietenul ei, Pufeh, fostele gimnaste Larisa Iordache şi Diana Bulimar, vloggerița Bianca Adam şi mama sa, Mihaela.

Potrivit gandul.ro, cele trei cupluri care s-au calificat în cursa finală au fost: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Câștigătorii reality-show-ului America Express – Drumul Aurului ar fi comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi sunt prieteni încă de când erau studenți la Actorie.

„Eu cu baby (Cătălin Bordea) facem echipă în America. O să-mi fie foame, cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame”, a scris Nelu Cortea pe rețelele de socializare înainte de a plecat în America.

Câștigătorii reality-show-ului America Express – Drumul Aurului sunt comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea
Câștigătorii reality-show-ului America Express – Drumul Aurului sunt comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Cum s-au schimbat Cătălin Bordea și Nelu Cortea după experiența America Express

Cătălin Bordea a scris pe pagina sa de Instagram că a slăbit 8 kilograme în tot timpul petrecut în America Express, însă s-a întors cu un ghiozdan plin cu amintiri și cu un prieten pe viață, adică Nelu Cortea.

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a anunțat Cătălin Bordea pe Instagram imediat ce a revenit în România.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a glumit și Nelu Cortea.

Emisiunea America Express – Drumul Aurului poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 20:00 și de luni până miercuri, de la 20:30. Cătălin Bordea și Nelu Cortea comentează pe antena Play, la Podcastito Express cele mai tari faze din acest sezon de America Express – Drumul Aurului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
7.6 69 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *