Cine a câștigat iUmor, sezonul 13. A fost desemnat cel mai amuzant finalist, câți bani a primit de fapt

Un număr de stand-up comedy a convins publicul

Scris de: Daoud Andra

05 Dec. 2022

Show-ul iUmor a ajuns la final duminică seara. Finaliștii au adus în scenă cele mai bune momente ale lor, însă câștigătorul a fost unul singur. Cine a fost cel care i-a convins pe telespectatori că merită premiul cel mare, iar la finalul serii a fost declarat câștigătorul sezonului cu numărul 13?

Remus Iosub a câștigat iUmor, sezonul 13

Sezonul al 13-lea al show-ului iUmor a ajuns la final duminică seara. Pentru premiul de 20.000 de euro s-au luptat în finală Remus Iosub, Bia TRS, Dragoș Mitran, Ivan Liulenov și Vladislav Sliusarenco. Publicul a decis că Remus Iosub sau Ramone, așa cum se prezintă pe scenă, este cel care merită să câștige. El s-a prezentat în finală cu un material cu glume mult mai bune decât cel de la audiții, însă a păstrat personajul de tip „bombardier”.

„Urmează să vă dărâm tot ceea ce ați învățat voi până acum! (…). Noi nu suntem de pe această planetă, tati! Noi am fost exilați aici de părinții noștri extratereștri (…). Apropo, reptilienii cu extratereștrii nu prea se suportă… E competitivitate mare! Auzi, de cine ne este nouă cel mai frică?! Păi, ce frică să mai avem, când noi am distrus orice obstacol ce ne-a stat în cale! De exemplu: bun simț, educație, valori morale.“, a spus Remus Iosub în timpul momentului său de stand-up.

După ce a primit patru voturi pozitive din partea juriului, Remus Iosub a trecut mai departe la votul publicului, alături de ceilalți patru concurenți.

Cine a castigat iUmor sezonul 13
Remus Iosub a câștigat sezonul 13 de iUmor

Juriul, cucerit de numărul câștigător

Remus Iosub nu i-a convins doar pe cei de acasă că merită să câștige trofeul sezonului cu numărul 13 și suma de 20.000 de euro, ci și pe jurați. La finalul numărului lui de stand-up, Delia a spus: „Viața mea, viața mea! Ești foarte bun, viața mea! Nu mă așteptam să fii atât de bun! Ai fost lecție“.

Mihai Petre, juratul-surprinză din finală, a adăugat: „Construcția a fost foarte bună, ai livrat-o foarte bine și mie îmi place atenția la detalii“. Și Costel, care este, la rândul lui, comediant, a aprobat numărul din finală al lui Remus Iosub.

„Mi-ai dat o imagine de Moromete de ghetou! Deci, un Moromete actual, dar, vorbim acum din fața blocului. Personajul ți l-ai ținut foarte mișto! Și mi-a plăcut foarte mult ce subiecte ai ales și l-ai dus până la capăt cu încredere și cu tupeu. Ca bombardier, trebuie să ai maximum de tupeu și l-ai avut. Felicitări!“, a completat Costel.

„Momentul lui Remus din finala iUmor, sezonul 13! Subiectul – total enervant pentru mine, dar foarte bine pus la punct omul! E clar că a deschis niște cărți în viața lui, nu este un număr de stand-up creat în 10 ore și neverificat. Omul a stat și a judecat fiecare aspect și a fost funcțional.“, a spus, la rândul lui, Cheloo, în cadrul testimonialului.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.