Cine a fost prima iubire a Andrei, de fapt. Puțini își mai amintesc de povestea lor, cântăreața avea doar 17 ani când l-a cunoscut

Iată cine a fost prima iubire a Andrei!

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 15 ani de zile și au împreună doi copii extrem de frumoși și inteligenți, pe David și Eva. Însă, nu povestea de dragoste cu prezentatorul de la Pro TV a fost prima din viața cântăreței. Iată cine a fost, de fapt, prima iubire a artistei!

Toți îl știu pe Cătălin Măruță, dar el a fost prima iubire a Andrei

În vârstă de 37 de ani, Andra Măruță se poate lăuda cu o carieră impresionantă în muzică. Putem spune, fără nicio exagerare, că partenera de viață a lui Cătălin Măruță are una din cele mai bune voci din România.

Fanii o pot urmări la concerte, dar și la televizor, la Pro TV, acolo unde este jurat la ”Românii au talent” încă din anul 2011. Dar până să ajungă la succesul de astăzi, Andra Măruță a muncit foarte mult şi a pornit chiar de jos. Dar, acum, hai să aflăm cu cine s-a iubit solista în tinerețe.

Cine i-a furat inima acum 20 de ani

Ei bine, Cătălin Măruță este soțul Andrei de ani de zile și nimeni nu şi-i poate imagina unul fără celălalt. Însă, nu prezentatorul de la TV a fost prima iubire a cânăreței, ci Fabio Niță.

Cei doi s-au iubit în adolescență, dar la un moment dat drumurile lor s-au despărțit. Peste ani, însă, cei doi s-au reîntâlnit la un eveniment și chiar s-au fotografiat împreună. Vezi imaginile recente cu cei doi în galeria foto a acestui articol!

”Când ești lângă ea îți râde și sufletul!”, a scris Fabio Niță în dreptul unei dintre fotografiile cu soția lui Cătălin Măruță.

Te-ar mai putea interesa și Ce previziune a făcut Carmen Harra despre relația dintre Andra și Cătălin Măruță: “Nu sunt suflete pereche”!

Cu ce se ocupă bărbatul

După ce s-a separat de Andra, Fabio Niță s-a apucat de videochat, iar din banii pe care-i câștiga obișnuia să călătorească foarte mult. De-a lungul timpului, el a vizitat numeroase destinații exotice și nu numai.

Mai târziu, el a încercat să urmeze același drum cu cel al fostei sale iubite, Andra. Fabio Niță a lansat o piesă, scrisă de Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, iar, ulterior, a colaborat cu Larisa Drăgulescu la videoclipul melodiei ”Fără dragostea ta”.

Te-ar mai putea interesa și Din ce familie provine Andra Măruță, de fapt. Tatăl artistei s-a întors la școală la 60 de ani. Ce meserie inedită au surorile ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
2 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *