Cine a fost prima mare iubire a lui Cătălin Măruță. Au fost împreună, înainte de relația prezentatorului cu Andra

Prezentatorul TV a avut o relație și cu fiica unui jurnalist celebru

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mai bine de 15 ani. Sunt foarte apreciați de către oameni și au o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor. Chiar dacă toată lumea îi știe așa, împreună, altă femeie a fost prima mare iubire a lui Cătălin Măruță.

Cine a fost iubita din liceu a lui Cătălin Măruță. De ce s-au despărțit

Toată lumea îl știe pe Cătălin Măruță alături de Andra, fiind împreună de atâția ani și având doi copii, pe David și Eva. Cunoscutul prezentator de la Pro TV a dezvăluit în trecut că înainte de a o cunoaște pe Andra, a avut o relație serioasă cu o tânără.

Este vorba despre o fată din Târgu Jiu, orașul natal al lui Cătălin Măruță. Atunci când el a plecat la facultate însă lucrurile s-au schimbat. Nu au reușit să mențină o relație la distanță, motiv pentru care s-au depărțit.

„O despărțire grea? Toate despărțirile sunt grele la momentul respectiv. După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie.

În liceu am suferit după despărțirea de iubită, eu am plecat la București, ea a rămas în Târgu Jiu. Făceam naveta. Eu am venit la facultate, ea a rămas acolo. Nu a mai mers, am făcut naveta primele luni, după mi-am dat seama că nu mai merge.

Sunt despărțiri de care îți amintești”, a declarat Cătălin Măruță.

Citește și – Capitolul la care copiii l-au întrecut deja pe Cătălin Măruță. Obiceiul de care vedeta Pro Tv încă nu a reușit să scape. „Nu ai cum să nu ții pasul cu lucrurile care se întâmplă” VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Măruță a format un cuplu cu fiica jurnalistului Ovidiu Ionițoaia

Puțini sunt cei care își aduc aminte de faptul că prezentatorul Cătălin Măruță a format un cuplu cu Iulia, fiica celebrului jurnalist Ovidiu Ionițoaia. Cei doi lucrau amândoi la postul TVR 2, Cătălin Măruță fiind prezentatorul emisiunii „Tonomatul de pe 2”, ce era produsă chiar de fosta lui iubită. Cei doi aveau planuri serioase împreună. Ulterior însă, Cătălin a întâlnit-o pe Andra pe platourile aceleiași emisiuni, iar poverstea lor a început.

Andra a mărturisit că nu l-a plăcut deloc pe soțul ei la prima vedere. Lucrurile s-au schimbat însă pe parcurs.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, spunea Andra în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *