Cine a părăsit America Express și Survivor aseară, 1 februarie 2023. Eliminare neașteptată

Mai mulți concurenți au plecat acasă

Ultima zi din cel de-al treilea stage de pe Drumul Aurului de la America Express s-a încheiat cu o eliminare. La fel s-a întâmplat și la Survivor, nu un concurent, ci doi au părăsit competiția. Află de mai jos cine au fost cei eliminați de la ambele concursuri.

Cine a părăsit America Express aseară, pe 1 februarie 2023

După o zi plină de agitație și probe dificile, concurenții de la America Express au ajuns la Irina Fodor. Ultima echipă ajunsă la prezentatoarea TV a fost formată din Bruja și Pufeh. Asta a însemnat dacă vulturul este roșu cei doi pleacă acasă. Acest lucru s-a și întâmplat! Irina Fodor a deschis cufărul și vulturul era de culoare roșie.

„Drumul vostru la America Express se încheie aici”, a fost vestea dată de Irina Fodor, în ediția 12.

Cei doi concurenți au mărturisit că își doreau să mai rămână în competiție. Pufeh a fost cuprins de lacrimi instant, însă Bruja a încercat să îl liniștească: „Nu mai plânge la televizor”.

Vă reamintim că prima echipă eliminată a fost formată din gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache. Au mai rămas acum în competiție șapte perechi: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei.

Cine a părăsit Survivor pe 1 februarie 2023

Ediția Survivor 2023 de miercuri, 1 februarie, a venit cu surprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Au fost făcute două eliminări, nu doar una. Dacă propuși spre eliminare au fost Vica, Ada și DOC, a mai existat o eliminare pe lângă cea a votului publicului. În urma voturilor Vica Blochina a aflat că părăsește competiția. Aceasta a și fost dorința blondinei, căci spune că i s-a părut o competiție extrem de grea.

De asemenea, Jorge a fost eliminat de la Survivor 2023 deoarece, în urma accidentării suferite, acesta are nevoie de o perioadă lungă de recuperare. Artistul nu ar mai fi putut lupta în concurs.

”Pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate, părăsești competiția în această seară”, i-a spus Daniel Pavel lui Jorge.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget”, a spus Jorge.

În edițiile trecute au mai plecat de la Survivor: Gheboasă, Maria Constantin și Sebastian Dobrincu.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *