Cine e bărbatul misterios alături de care Simona Halep a apărut în Dubai. Are un rol important în viața sportivei

Simona Halep se află în Dubai și nu singură
Cine e bărbatul misterios alături de care Simona Halep a apărut în Dubai. Are un rol important în viața sportivei

Simona Halep se află în vacanță în Dubai. Celebra sportivă, suspendată temporar, se relaxează la temperaturi ridicate, însă nu uită nici de antrenamente. Cine e bărbatul misterios alături de care Simona Halep a apărut în Dubai? Jucătoarea nu este singură în vacanță.

Cine e bărbatul misterios alături de care Simona Halep a apărut în Dubai

Simona Halep se află în Dubai și nu singură. Celebra jucătoare de tenis s-a fotografiat alături de persoanele cu care se află în vacanță. Sunt cei cu care ea colaborează, însă a apărut un nume nou, scrie gsp.ro.

Chiar dacă foarte mulți oameni au crezut inițial că este noul partener al  Simonei Halep, adevărul este altul. Bărbatul cu care s-a fotografiat sportiva este noul preparator fizic, Fabien Cosmao. El lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde se antrenează românca. De-a lungul anilor a colaborat și cu Serena Williams. De asemenea, din noua echipă a Simonei face parte și Vasile Antonescu, cel care îi este partener de antrenament. El a lucrat în trecut cu Bianca Andreescu, campioana US Open 2022.

Fabien Cosmao este noul preparator fizic al sportivei

Ce urmează pentru Simona Halep. Ce se întâmplă cu clasamentul WTA

Situația dificilă nu se oprește pentru Simona Halep. O altă problemă o reprezintă faptul că sportiva ar urma să coboare și mai mult în clasamentul WTA. Totul este în funcție de rezultatele care se vor înregistra în următoarele două săptămâni la Melbourne. În prezent, Simona Halep ocupă locul 13 WTA. Următoarea ierarhie va fi făcută publică pe data de 30 ianuarie.

Avocatul Cristian Jura, despre situația Simonei Halep: “Nu vom avea un verdict mai devreme de un an”

Potrivit avocatului Cristian Jura, Simona Halep riscă o suspendare de până la patru ani dacă va fi găsită vinovată. Acest lucru ar putea însemna finalul carierei sale, având în vedere că sportiva a împlinit pe 27 septembrie 2022 vârsta de 31 de ani.

“Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA. Știți cum este și cu procedura asta, sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu. În perioada asta, poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât. Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă, dar în principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important”, a spus avocatul Cristian Jura.

Urmăriți EGO.ro și pe
Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care participat
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.