Cine e de fapt noul iubit al Ralucăi Pastramă. Nici nu a divorțat de al doilea soț, că s-a și afișat cu actualul partener. Pepe nu mai vrea să fie asociat cu ea

Află mai multe detalii despre noul partener al Ralucăi Pastramă!

Raluca Pastramă a fost surprinsă, de curând, în compania noului său iubit. Deşi încă nu s-a separat oficial de al doilea soț, fosta parteneră a lui Pepe a apărut la brațul unui alt bărbat, iar paparazzii au fost pe fază. Bruneta radia de fericire lângă actualul ei partener, semn că lucrurile merg foarte bine între ei. Iată mai multe detalii despre cel care i-a furat inima divei!

Cu cine se iubește Raluca Pastramă

După ce s-a despărțit de Pepe, Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Ibrahim Ibru. Cei doi și-au unit destinele în vara anului 2022 și au împreună o fetiță, pe Maryam. De asemenea, bruneta mai are două fiice și din mariajul cu artistul, pe Maria și Rosa.

Din păcate, însă, nici a doua căsnicie nu a fost una cu cu noroc pentru Raluca Pastramă, așa că s-a ajuns la separare. Totuși, fosta parteneră de viață a lui Pepe nu s-a despărțit încă oficial de Ibrahim Ibru, dar se pare că acest lucru nu o împiedică deloc să se afișeze cu un alt bărbat.

Cine este bărbatul cu care s-a afișat bruneta

Deși nu este încă o femeie liberă, Raluca Pastramă pare să-și fi găsit un nou iubit. Recent, paparazii Cancan au surprins-o pe brunetă în compania unui bărbat pe nume Iulian. Vezi AICI imaginile cu cei doi!

Potrivit surselor publicației menționate, noul iubit al Ralucăi Pastramă ar fi un apropiat al lui Florian Coldea, fostul numărul 2 în SRI. Cei doi ar avea împreună o afacere, cu un profit uriaș în anul 2022, de peste 2,2 milioane de euro.

De asemenea, Iulian Dorian Aitean, pe numele său complet, ar fi fost un dublu agent, căpitan de forțe Operațiuni speciale. Acesta ar fi fost trimis să-i urmărească pe Sebastian Ghiță și Radu Mazăre în străinătate, atunci când aceștia au avut probleme cu legea și au fugit din țară.

Între timp, însă, bărbatul ar fi demisionat, conform informațiilor apărute în presă, în urma unui dosar care ar fi fost ”fabricat”. Ulterior, noul iubit al Ralucăi Pastramă s-a asociat cu Florian Coldea.

Citește și Ce relație are Raluca Pastramă cu noul iubit al Ramonei Olaru. A dat cărțile pe față după ce s-a zvonit că împart același bărbat!

”Nu mă mai asociați cu subiectul”

De noua relație a Ralucăi Pastramă a aflat și Pepe, însă artistul nu își mai dorește să fie asociat cu mama fetițelor sale. El a transmis, de curând, un mesaj în mediul online în care menționează acest lucru.

”Salutare tuturor și o mare rugăminte! Totodată, aici mă adresez celor din presă. Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe.

Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul.

Sper că ați înțeles, dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricy sau fosta lui Em Saray sau actuala soție a lui Ibrahim – fiindcă nici nu au divorțat – nu au depus actele – sau actuala iubită a lui Iulian Aitean.

Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a transmis Pepe, recent, prin intermediul paginii sale de Instagram.

Citește și De ce s-a despărțit Raluca Pastramă de al doilea soț, de fapt: „Am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test IQ de weekend. Unde este ascuns lacătul diferit? Ai 5 secunde la dispoziție să...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
”Tradus” de Livia cu Spike, Bordea vrea să-i ia în ”piept” pe amândoi! Îi caută...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 43 de ani, după 4 copii / FOTO 'Vreau...
Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha! „Este un băiat de nota 1.000,...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Descoperă secretele astrologice ale zilei de mâine: cum să deblochezi portalul echilibrului și fericirii
Astăzi, universul alege: vezi zodia destinată pentru succes nebănuit
12 zodii, 12 povești de succes: Fiecare zodie își înfruntă provocările și obține triumful
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *