Cine e noua iubită a lui Dinu Maxer, de fapt: „Nu am ieșit din tipar, am zis că îmi plac brunetele”

Dinu Maxer s-a afișat cu noua iubită

Dinu Maxer iubește din nou, deși cu greu a vrut să recunoască acest lucru. Artistul și-a luat inima în dinți și și-a asumat relația pe care o are în prezent cu o frumoasă dansatoare și coregrafă. Cei doi s-au simțit bine la malul Mării Negre, fără să se mai ferească de ochii lumii. Iată cine este și cum arată noua iubire a lui Dinu Maxer!

Dinu Maxer, la braț cu noua iubită

După divorțul răsunător de Deea Maxer, Dinu Maxer a început vânătoarea. Nu se știe cât a cutreierat, de fapt, dar nu la foarte mut timp au început să apară zvonuri legate de o posibilă relație între el și Magdalena Chihaia, o dansatoare și coregrafă talentată în vârstă de 37 de ani. Amândoi au susținut în mai multe rânduri că între ei nu există decât o prietenie strânsă, dar adevărul a ieșit la iveală și fără dorința lor.

Începutul lunii august l-a trimis pe Dinu Maxer la mare, dar acolo nu a ajuns singur, ci însoțit chiar de către bruneta despre care a spus că îi este o foarte dragă prietenă. Pe scena de la Loft Mamaia, cei doi au dansat, s-au îmbrățișat și și-au spus vorbe, dulci cel mai probabil, la ureche. Nu s-au mai ferit să împărtășească gesturi tandre, deși știau că toți ochii sunt atintiți asupra lor.

„Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum. Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”, a declarat Dinu Maxer pentru cancan.ro.

După distracția din club, cei doi „buni prieteni” au continuat petrecerea la Asylum, unde au continuat să se comporte ca și cum ar fi un cuplu, astfel că ar fi fost destul de greu ca artistul să declare altceva. Chiar dacă nu a dat vreun nume, este destul de evident faptul că el și Magdalena se iubesc în secret și vor să își continue relația departe de ochii răutăcioși.

Iubire la prima vedere și divorț la prima înfățișare

Deea și Dinu Maxer au fost un cuplu timp de mai bine de 18 ani. Dintre aceștia, 14 și i-au petrecut ca soț și soție, însă povestea lor a ajuns la final când nimeni nu se aștepta. Începutul relației lor a fost unul inedit. Cei doi s-au cunoscut când Deea avea doar 15 ani, iar când Dinu a văzut-o pentru prima dată, la balul bobocilor liceului unde învăța artista, s-a îndrăgostit imediat. Fiind prea mică pentru a-și asuma public o relație cu ea, Dinu Maxer a apărut, timp de aproape 2 ani, alături de diverse fete tinere, colaboratoare de-ale sale, pentru a face presa să creadă că are relații pasagere cu acestea. Adevărul a fost că doar au așteptat până ce Deea a împlinit 18 ani, apoi s-au căsătorit.

După aproape două decenii de iubire și aparentă stabilitate, la începutul lunii martie au anunțat că divorțează și că nu mai există cale de împăcare între ei. Întrebată ce a dus la separare, Deea și-a acuzat fostul soț că devenise foarte irascibil, violent verbal și nu se mai îngrijea de viața sa profesională, lucruri care au făcut-o să realizeze că Dinu Maxer nu mai este bărbatul de care s-a îndrăgostit în urmă cu 18 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *