Cine era Alexandra, tânăra de 24 de ani care a murit în ziua nunții sale. Era însărcinată în 8 luni

Alexandra și Silviu erau pregătiți de nuntă. Acum tânărul o va conduce pe pe ultimul drum pe cea care avea să-i fie soție
Cine era Alexandra, tânăra de 24 de ani care a murit în ziua nunții sale. Era însărcinată în 8 luni

Tragedie fără margini în Suceava, acolo unde o tânără în vârstă de 24 de ani, însărcinată în 8 luni, a murit în ziua nunții ei. Mirele a trăit un șoc imens, făcând atac de panică, și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Cine era Alexandra, tânăra de 24 de ani din Suceava care a murit în ziua nunții sale

Silviu, cel cu care Alexandra se căsătorea în ziua respectivă, este distrus de durere. În doar câteva minute tânărul și-a pierdut și viitoarea soție și copilul. Alexandra avea probleme cardiace și se simțea rău în ultima perioadă. Cu câteva zile înainte de nuntă, se externase pe semnătură de pe secția COVID, unde fusese internată.

„Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată. (…) Avea nişte probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie. De câteva zile a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă”, a declarat Silviu pentru observatornews.ro.

Alexandra și Silviu erau pregătiți de nuntă
Alexandra și Silviu erau pregătiți de nuntă

Silviu a sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru Alexandra

Imediat după ce a sunat la 112 Silviu a luat-o pe Alexandra și au plecat cu mașina înainte ambulanței. Atunci când s-au întâlnit, tânăra însărcinată în 8 luni era deja în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

„Trebuia să poarte numele lui mama, care a murit acum doi ani jumătate”, a mai spus Silviu.

“Pacienta a ajuns direct în sala de operaţie unde s-au continuat manevrele de resuscitare şi s-a efectuat cezariana de urgenţă. Dar, din păcate nici mama, nici nou născutul nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi s-au declarat decesele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava. 

Toți cei care au cunoscut-o pe Alexandra sunt în stare de șoc. Cu toții se pregăteau pentru nuntă, iar acum vor participa la înmormântare.

7.9 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.