Cine este Andreea Marin. Vârstă, carieră, familie și copii

Cu o carieră în televiziune de peste 20 de ani, vedeta este alintată și acum „Zâna Surprizelor”
Cine este Andreea Marin. Vârstă, carieră, familie și copii

Andreea Marin are 47 de ani și este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Cu o carieră în televiziune de peste 20 de ani, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a fost implicată de-a lungul timpului în proiecte extrem de importante și cu un real succes. Iată cine este Andreea Marin, ce vârstă, carieră, familie și copii are vedeta.

Cine este Andreea Marin

Andreea Marin a fost supranumită „Zâna Surprizelor”, după ce a prezentat 9 sezoane de „Surprize, surprize” la TVR 1. Este una dintre cele mai îndrăgite moderatoare TV, însă a avut și diverse proiecte de suflet. Acestea nu au avut neapărat legătură cu televiziunea. Vedeta a fost jurat la show-ul „Uite cine dansează”, difuzat de Pro TV.

Andreea Marin
Andreea Marin

În prezent, Andreea Marin moderează emisiunea „Nu există nu se poate”, la TVR 2. Ea urmează ca în curând să lanseze și o carte cu același nume.

Când și-a început cariera Andreea Marin

Andreea Marin și-a început cariera la TVR Iași, la doar 19 ani, cu emisiunea „Țara lui Piticot”. Vedeta s-a mutat apoi la București și a continuat ca editor și prezentator al principalului jurnal de știri. Mai târziu, a devenit director de la programe la cel mai de succes show al postului național de televiziune, emisiunea „Surprize, surprize”.

Mai târziu, Andreea Marin a devenit Ambasador UNICEF și director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast. Compania internațională de producție TV are sediul la Madrid.

De-a lungul anilor, a prezentat evenimente de renume din România. Printre acestea, Eurovision, Festivalul Mamaia, Cerbul de Aur și Gala Națională a Sportului.

În perioada octombrie 2013 (cu pauză 2014 – 2015) – septembrie 2016, Andreea Marin a fost moderator al emisiunii „Prețuiește Viața”. Andreea Marin este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața”. Ea a fost reporter special al TVR la ceremonia acordării premiilor Academiei Americane de film Oscar, Los Angeles (1998 – 1999).

Prezentatoarea TV a a câștigat medalia de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat. Se întâmpla în luna aprilie 2010.

Andreea Marin este prima jurnalistă din România care a escaladat Vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii, și co-producător al documentarului „Kilimanjaro 2001”, realizat pentru TVR.

Viața personală a Andreei Marin, îndelung comentată

Viața personală a Andreei Marin a fost îndelung dezbătută în presă. Vedeta a fost căsătorită de trei ori. În prezent, de peste patru ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu.

În 1995, pe când avea 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță. În prezent, bărbatul este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorțat în anul 2000.

În ianuarie 2006, Andreea s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr., iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După șapte ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețelele de socializare.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Ozturk , un medic turc, fizioterapeut și osteopat. El este preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României. În cele din urmă, cei doi au divorțat. Vedeta și-a refăcut viața alături de Adrian Brâncoveanu, iar acum este mai fericită ca niciodată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *