Cine este bărbatul care le-a susținut pe Oana Roman și fiica ei, la înmormântarea Mioarei Roman: ”Isa a stat mai mereu sprijinită de un domn”

Nu este vorba despre Marius Elisei

Scris de: Daoud Andra

01 Mar. 2024

Cine este bărbatul care le-a susținut pe Oana Roman și fiica ei, la înmormântarea Mioarei Roman: ”Isa a stat mai mereu sprijinită de un domn”

Oana Roman și fiica ei au trecut prin momente dificile, după moartea Mioarei Roman. Cei care au fost prezenți luni, la înmormântare, au observat un bărbat care le-a fost alături mai mereu celor două și le-a susținut, în special pe Isa. În absența tatălui său, fiica Oanei Roman a căutat alinare într-un altă prezență masculină, în ziua în care și-a condus bunica pe ultimul drum.

Cine le-a sprijinit pe Oana Roman și pe fiica ei, în ziua în care a fost înmormântată Mioara

Moartea Mioarei Roman a lăsat răni adânci în sufletele fiicelor ei, dar și ale nepoatelor. În timp ce Calina, nepoata ei cea mare, a lipsit de la înmormântare, Isa, fiica Oanei, a fost prezentă în ziua în care bunica ei a fost condusă pe ultimul drum. În absența lui Marius Elisei, tatăl ei, Isa a căutat sprijin în alte persoane apropiate, pentru a trece mai ușor peste pierderea suferită.

Citește și: Ce semne a primit Oana Roman de la mama ei, la scurt timp de la înmormântare. ”Mama trimite mesaje sub diverse forme”

Cei care au participat la înmormântare au observat un bărbat care i-a fost alături permanent Isei. Acesta este nimeni altul decât cumnatul lui Pepe, prieten de familie cu Oana Roman, după cum a declarat o sursă din anturajul vedetei, pentru revista Viva!

”Dacă vă uitați pe imaginile de la înmormântare veți vedea că Isa a stat mai mereu sprijinită de un domn. Este soțul surorii lui Pepe, prieten de familie cu Oana. El a fost bărbatul care le-a susținut pe Oana și mai ales pe Isa, bărbatul care a ținut-o în brațe pe Isa la cimitir. (…)

Era datoria lui de tată (n.r. a lui Marius Elisei) să fie prezent alături de fiica lui, la acest eveniment trist și foarte greu de suportat pentru un copil. Pentru Isa e foarte greu, i-a fost rău după înmormântare și după cum s-a aflat deja în presă, au chemat și ambulanța. Familia lui Pepe este în continuare alături de ele.”, a menționat sursa respectivă pentru revista citată.

Oana nu se desparte de fotografia mamei sale

Marius Elisei, absent de la înmormântarea fostei soacre

În ziua în care Mioara Roman a fost înmormântată, Marius Elisei a fost fotografiat de paparazzii în oraș, alături de iubita lui. Bărbatul care a avut o relație de 10 ani cu Oana Roman, fiind și căsătoriți, nu a dorit să fie alături de fosta soție și de fiica sa, în ziua cu pricina.

Citește și: Oana Roman a clacat după moartea mamei sale. Ce se întâmplă cu vedeta, a chemat ambulanța acasă

”Marius Elisei ar fi trebuit să vină la înmormântare pentru fiica lui, care a trecut prin cel mai greu moment, la înmormântarea bunicii. Era foarte importantă pentru ea prezența tatălui, într-un astfel de moment. Oana și Marius nu mai au niciun fel de relație în prezent. Vorbesc doar pe mail, strictul necesar. Adică nici măcar nu mai comunică la telefon sau prin mesaje. Dar au custodie comună și este un fel de obligație contractuală să comunice orice schimbare importantă din viața copilului. Asta e singura lor comunicare, pe mail.”, au mai spus sursele Viva!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *