Cine este bărbatul cu care Andreea Antonescu a apărut în public, după despărțirea de tatăl mezinei sale. Ce legătură au de fapt, detalii nebănuite

Cu ce se ocupă bărbatul

Scris de: Daoud Andra

01 Apr. 2023

Andreea Antonescu este, de câteva săptămâni, o femeie liberă. După ce a anunțat despărțirea de tatăl fiicei sale, vedeta a apărut la un eveniment monden însoțită de un tânăr misterios. Cine este bărbatul cu care Andreea Antonescu a apărut la eveniment și de ce merge cu ea peste tot.

Bărbatul cu care Andreea Antonescu a apărut la mall

Andreea Antonescu este extrem de ocupată în această perioadă. Vedeta se implică trup și suflet în creșterea fetiței sale în vârstă de 3 luni, dar are și numeroase proiecte în derulare. La acestea se adaugă concerte și evenimente mondene la care participă. În plus, artista își face timp să țină legătura și cu fanii ei din mediul online. Pentru că nu le poate face singură pe toate, vedeta a apelat la ajutor.

Citește și: În ce relație a rămas Andreea Antonescu, după despărțire, cu tatăl mezinei sale: “Am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile” VIDEO EXCLUSIV

Așa se face că, recent, și-a făcut apariția însoțită la un eveniment de beauty, care a avut loc la mall. Andreea Antonescu a fost însoțită de un tânăr care se ocupă de activitatea ei în mediul online și care i-a făcut poze și a filmat-o pe durata evenimentului. Eduard, căci așa se numește tânărul misterios, colaborează îndeaproape cu Andreea Antonescu, pentru ca activitatea ei pe rețelele sociale să fie impecabilă.

Cine este bărbatul cu care Andreea Antonescu a apărut în public
Andreea și tânărul care se ocupă de activitatea ei online (Sursa foto: Click!)

În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu tatăl fetiței sale

La evenimentul cu pricina, Andreea Antonescu a dat un interviu și pentru EGO.ro, în care a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fetiței sale. Ea și Victor Vrînceanu s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, însă continuă să se implice ambii în creșterea fetiței lor, Venice Victoria.

„Asta se încearcă în momentul de față (n.r. să păstreze o relație bună cu fostul partener) pentru că trebuie să fim doi oameni realiști, care trebuie să fie conștienți că au o minune, că au poate că cel mai important și mai frumos lucru care se putea întâmpla unui cuplu. Atunci, da, mergem în direcția respectivă.

Citește și: Andreea Antonescu a dezvăluit motivul real al despărțirii de tatăl fetiței sale: „Sună clișeic, dar așa e”

Eu, înainte de orice, îmi doresc ca fetițele mele să fie fericite. Asta este ce îmi doresc pentru ele. Și atunci, în momentul în care le vezi și în momentul în care știi că ele depind 100% de tine, nu poți, indiferent de perioada prin care treci, decât să te ridici, să fii conștientă că este singura cale pe care o ai și atunci să încerci să găsești variantele pentru a le fi lor bine.”, a mărturisit Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *