Cine este Carmen Harra şi cum a reuşit să facă o avere uriaşă în America: „Câștig și 50.000 de dolari pe lună”

Cine este Carmen Harra - psihologul intuitiv care a plecat din România și a strâns o avere impresionantă. Ce tarife percepe pentru consultațiile ei.
Cine este Carmen Harra şi cum a reuşit să facă o avere uriaşă în America: Câștig și 50.000 de dolari pe lună

E imposibil să trăiești în România și să nu știi cine este Carmen Harra. Ai văzut-o de nenumărate ori la televizor, făcând predicții în legătură cu diferite evenimente. Dar puțini știu despre Carmen Harra că este un psiholog intuitiv de renume mondial.

Carmen Harra are o avere estimată de presă la peste 40 de milioane de dolari
Carmen Harra are o avere estimată de presă la peste 40 de milioane de dolari

Este expertă în relații, autoare de bestselleruri și prezentatoare de emisiuni radio, după cum se prezintă chiar pe pe pagina personală de web. Dar poate și mai puțini știu că a fost cântăreață. Și apoi a plecat în Statele Unite ale Americii, unde s-a stabilit cu aproape 30 de ani în urmă.

Carmen Harra are o fiică, Alexandra, care i-a moștenit atât frumusețea, cât și talentul
Carmen Harra are o fiică, Alexandra, care i-a moștenit atât frumusețea, cât și talentul

Cine este Carmen Harra: Și-a schimbat cariera în SUA

Și cum nu degeaba se spune despre Statele Unite că este țara tuturor posibilităților, Carmen Harra și-a reinventat cariera acolo. A renunțat la cariera în muzică pentru cea în psihologie, unde a obținut titlul de doctor în psihologie. În 1998, Carmen a scris prima ei carte, Everyday Karma. Aceasta a devenit un bestseller internațional și a fost tradusă în peste 20 de limbi, potrivit propriei ei biografii publicate. De atunci a mai scris cărți care au intrat rapid în topul celor mai citite, ultima fiind publicată în 2021.

Peste 40.000 de oameni care au apelat la ea și-au găsit liniștea sufletească și echilibrul interior. Pornind de la asta, presa a speculat că a făcut o avere impresionantă în Statele Unite ale Americii. Se vehiculează cifre de ordinul zecilor de milioane de dolari.

Alexandra și Carmen Harra duc o viață de lux în Miami, Florida
Alexandra și Carmen Harra duc o viață de lux în Miami, Florida

A strâns o avere impresionantă

Carmen Harra a declarat într-o emisiune tv că în prima lună după ce a ajuns în America a făcut 10.000 de dolari. Tot atunci, ea a spus că prețul pentru consultațiile ei este între 400 și 600 de dolari pe oră.

„În primul rând, fiind consilier în America, câștig între 400 și 600 de dolari pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Acum, pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază”, a spus ea în emisiunea respectivă.

De asemenea, presa a mai speculat că averea lui Carmen Harra s-ar ridica la impresionanta sumă de 40 de milioane de dolari, constând în bani, case și apartamente, precum și bijuterii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
5.8 76 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *